Voleibol Ciutadella. Moltes gràcies al Club Volei Alaior pel seu gran torneig!

29 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley
.

.

Ara que ja fa quasi una setmana de l’acabament d’es segon torneig Ciutat d’Alaior de Voleibol, es hora dels agraïments a tota la gent que d’alguna forma o altre a ajudat a que aquest esdeveniment hagi estat un èxit de participació. Primer de tot, a tots els equips participants, els 5 equips infantils de l’Illa començant pel digne subcampió, el Ferreries, el Voleibol Ciutadella, el Club Volei Maó, els dos nostres representants del Club Volei Alaior i especialment als dos equips del Club Vòlei Sóller, que amb el seu gran nivell i bon comportament van donar un caire especial al torneig, a més de ser el seu equip B el gran campió i l’equip C el tercer classificat.

També les gràcies als nostres patrocinadors i aportadors dels detalls i regals que es van entregar al torneig, COINGA per una banda, el Consell Insular i l’Ajuntament d’Alaior, per la col•laboració en la organització, i també als pares i mares que van realitzar una gran “picada” final per donar cloenda al torneig i poder així fer que totes les jugadores, pares i amics poguessin anar-se’n amb un millor sabor de boca.

Especialment destacable també la labor de ses entrenadores dels equips infantils, que van fer possible una excel•lent organització i compliment d’horaris.

El torneig va estar marcat inicialment per una destacable superioritat dels equips de Sóller, a la jornada de divendres, però que es va girar i va resultar molt més igualada la jornada de dissabte, donant-se la circumstància que al migdia, i amb quatre partits només per disputar-se, hi havia només 1 equip classificat (el Sóller B), i 4 equips amb possibilitats d’anar a sa final (Sóller C, CV Maó, Ferreries i CV Alaior A). Durant el capvespre, el Sóller C i el Ferreries van guanyar al CV Maó, i empataven al segon lloc. Com l’average particular afavoria al Ferreries aquests es van posar en la segona posició. El Alaior A havia de guanyar a Maó i va fallar en el darrer partir, deixant així sa possibilitat d’anar a la final i fent que fos el Ferreries, que havia jugat un molt bon torneig, el que la disputes al Sóller B.

A la final, el gran servei d’una jugadora aleví del Sóller B, amb una tècnica impecable en suspensió, va donar una gran avantatge inicial en cadascun dels dos sets a l’equip mallorquí que el Ferreries no va poder remuntar.

Així, el Sóller B just campió del torneig, havent perdut només un partit a la lligueta contra les seves companyes del Sóller C.

Els representants de l’Ajuntament d’Alaior Emilio Agis i Isabel Rodríguez van ser els encarregats de l’entrega de trofeus.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com