Golejada i ascens a Preferent

31 mayo 2015 | Por | Categoria: 1ª Regional, Futbol, General
.

.

Ahir dissabte, a les 18,00 h i amb un camp de Sont Matgí de Sineu ple a vessar, més de 400 persones segons fonts del club, es va viure una jornada èpica del CE Sineu. Contra un dels que també aspiren a pujar a Preferent, l’Inter Manacor, el CE Sineu va guanyar 5-1, amb un hat-trick del local Lluís Simó. Presència de molts de seguidors de l’equip manacorí (l’equip de Rafel Nadal) que ocupaven una meitat de la graderia del camp.

Equip titular d'ahir a Sineu.

L’equip local va començar amb Tomeu Navarro a la porteria, i els jugadors de camp Pere Fuster (capità), Miquel Jaume, Toni Rotger, Juanjo Díaz, Lluís Simo Rayó, Maties Ramis Tuni, Pep Rosselló (pitxitxi de l’equip, amb 24 gols), Biel Gelabert Parrita, Francesc Oliva i Rafel Oliver Boter. L’Inter va sortir inicialment amb Amengual, Marcé, Orgilles, Pomar, Santandreu Calatayud, Santandreu Ramos, Gomariz, Riera, Santandreu Mascaró, Pont i Llodrà.

 

La crònica

El partit va començar amb millor possessió del CE Sineu, però amb molt d’ofici per part dels manacorins. Quan ja s’esperava el final de la primera part amb 0-0, es varen viure 2 minuts de vertigen. En el minut 44, el visitant Pere Gomariz va fer enmudir l’afició sineuera amb un gran xut i fent el 0-1. Però a la mateixa jugada de treta del gol visitant, Lluís Simó, amb tir creuat, va aconseguir l’empat. Era el minut 45 i la primera part ja no va donar per més.

Pep Rosselló i Lluís Simó, màxim golejador de la temporada i d'ahir, respectivament.

Als 5 minuts de la segona part, Lluís Simó torna rematar de cap una treta de córner i fa embogir els aficionats sineuers. 10 minuts després el mateix jugador local aconsegueix el hat-trick rematant un atac del CE Sineu. L’Inter Manacor ja va tirar la tovallola. Al minut 71 del partit Rafel Oliver Boter fa el quart gol dels locals, executant un penal que s’havia comès sobre el protagonista local d’ahir, Lluís Simó. I ja en el darrer minut del partit, el jove jugador local Jordi Font, que feia pocs minuts que havia entrat a jugar, aconsegueix el definitiu 5-1.

El públic va inundar el camp després del xiulet final i l’eufòria es disparà entre els aficionats. Els jugadors i l’equip tècnic agraïren als nombrosos aficionats el seu suport. A les dotze de la nit l’equip encara estava celebrant l’èxit i, a Sineu, a falta de Canaletes o Cibeles, bo és l’abeurador. La copa del Rei entre Barça i Athlètic, que ahir transmetia Tele5, va ser ahir un esdeveniment secundari a Sineu.

 

Preferent 

Acabat el partit, la pregunta era si amb aquest resultat, a falta d’una jornada, i veient com anaven els partits de promoció d’ascens a Tercera Divisió dels equips de Mallorca, el Sineu ja era equip de Preferent. Idò sí, ja podem dir taxativament que el CE Sineu ahir va aconseguir una fita històrica. L’ascens a Preferent s’aconsegueix i el Sineu tendrà el primer equip jugant en aquesta categoria després d’unes quatre dècades.

Enhorabona jugadors,afició i club.

 

Reaccions 

Les grades del poliesportiu de Sineu aplegaren ahir entre 400 i 500 persones.

L’entrenador del sineuers, el llubiner Rafel Perelló Barri es va mostrar molt satisfet a Díngola, i després del partit rebia felicitacions de les multituds, devora el bar del poliespostiu. Toni Florit, que va ser entrenador del primer equip sineuers fins l’estiu passat, i que ahir era uns dels principals supporters que animaven des de les graderies, també va donar l’enhorabona jugador a jugador, i va resumir la seva emoció a Díngola amb una paraula: “impressionant”.

 

(fotos: Miquel Galabert, Miquel Puiggròs i Jaume Llodrà

.

.

.

Fuente: dingola.net

Deje su comentario

  • Mantente informado