CE Felanitx. Final de temporada pels PRE-BENJAMINS…

1 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Escudo Felenitx

.

O no, ja que els nostres pre-benjamins de segon any, entrenats per Sebastià Soler i Juan Tauler, han acabat en una espectacular 2ª posició a la lliga (amb 68 punts, 182 gols a favor i 35 en contra!), el qual els hi dóna dret a disputar les FINALS DE MALLORCA DE PRE-BENJAMINS!!!

Aquest dimecres a les 18.30 a Binissalem, primera eliminatòria contra el San Cayetano, campió d’un altre dels grups de la categoria.
La feina ja està feta (i molt ben feta), així que l’aventura de jugar unes finals s’ha d’agafar com un premi i a disfrutar-lo al màxim! Ànims!!!

I en quan als més menuts del club, els PRE-BENJAMINS «B», entrenats per Miquel Àngel Riera, en el seu primer any jugant una lliga federada, han finalitzat la temporada en 12ª posició, amb 8 punts.
A n’aquestes edats, la diferència entre primer i segon any és totalment clau, així que després d’aquesta temporada d’aprenentatge i millora, la següent tocarà seguir fent-ho disfrutant i guanyant molt més.

Enhorabona als dos!

VISCA EL FELANITX!!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com