Presentació de L´equip de IGA Menorca que viatjará als Jocs de Jersey

3 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Golf, Otros Deportes
3116img13

.

Diumenge passat dia 31 es va celebrar en la Cova d’en Xoroi la presentació de l’equip de IGA Menorca que viatjarà als Jocs de Jersey.

A l’esdeveniment estaven convidats tots els esportistes IGA classificats per als propers Island Games a més de tècnics, delegats i organització.

L’encarregat d’obrir l’esdeveniment va ser el Conseller d’Esports Juanjo Pons, i tot seguit es va realitzar el lliurament de l’uniforme que portessin tots els esportistes que es desplacessin a la illa de Jersey a la fi del mes de juny. Van fer lliurament de la vestimenta, Juanjo Pons, Conseller d’Esports, Dionisio Marí, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Es Castell, Juana María Pons de l’Ajuntament de Ciutadella, Francisco Pons, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Maó, Carmen Reynes, Regidora d’esports de l’Ajuntament de Sant Lluís, Vicente Cajuso, Gerent de l’empresa Didasko, Juana Mora, Administradora de l’empresa Juan Mora S.A. i Miquel Mascaró Gerent de la Cova D’en Xoroi.

Una vegada finalitzada el lliurament de la vestimenta i avarcas RIA es va realitzar un sorteig entre tots els esportistes gràcies a les empreses A.Pallicer, És Bosc centre de Jardineria i Òptica Riera. Els guanyadors van ser Joshua Torres (natació) que va obtenir un televisor de 40” aportat per a A.Pallicer, Roser Victori (natació), un val de 100 euros per realitzar compres en És Bosc, i Sara Pons (tennis) guanyadora d’unes ulleres de sol aportades per Òptica Riera.

Per tancar l’esdeveniment el speaker Dino Gelabert, qui va amenitzar la jornada i va tenir al públic ben entretingut, va destacar la importància dels col•laboradors del projecte esmentant a Govern Balear, Consell Insular de Menorca, Fundació Destí, a tots els Ajuntaments de Menorca i a les empreses patrocinadores com a Coca Cola, Didasko, Viatges Magón, Calçats RIA, Juan Mora S.A i la Cova d’en Xoroi.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com