L’ATL. BALEARS CEDEIX LA SEVA PINACOTECA A LA FFIB

8 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
Firma convenio

Firma convenio

Avui migdia s’ha firmat un Conveni entre la Fundació del Futbol, de la FFIB i la Fundació de l’Atlètic Balears, per la qual 22 obres pictòriques de coneguts artistes penjaran de les parets de la recentment inaugurada Casa del Futbol, la seu federativa a Son Malferit.
Han signat el Conveni el president Miquel Bestard i el president de la Fundació de l’Atl. Balears, Miquel Deyà, en presència d’altres membres de la Fundació del Futbol.
Aquesta pinacoteca està formada per 22 quadres de pintors tan coneguts com Jorge Bascones, Ramón Canet, Maria Carbonero, Lourdes Sampol, Luis Maraver, Horacio Sapere, etc. i varen formar part d’una exposició promoguda per l’Atlètic Balears ara fa 24 anys al Palau Solleric de Palma. Els quadres havien quedat emmagatzemats a una dependència municipal de Palma en el recinte de Ses Voltes.
Per aquest conveni, la FFIB podrá tenir durant dos anys prorrogables, els cuadres exposats permanentment a les seves oficinas de Son Malferit.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com