ACABALLES DE LA TEMPORADA DE PISTA, 20/21.06.15

22 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

MELINA SÁNCHEZ I TONI BENNÀSAR

a Alcobendas (Madrid),

amb la Selecció Balear cadet

Alguns atletes (pocs) del Joan Capó han actuat aquest passat cap de setmana, en les acaballes de la temporada de pista, en dos fronts (Alcobendas i Calvià) i ha hagut un denominador comú: escàs rendiment.

Motivació no n´havia de mancar (Un campionat d´Espanya i un control de marques al que s´acudia voluntàriament), però no sabem si es que la temporada s´ha fet massa llarga, si va ser un mal dia o si hi va haver un poc de ressaca dels sopars-festes de fi de curs del divendres.

gg

.

La norma general dels mediocres resultats va tenir una excepció: Xisco López. Aquest atleta va tenir un rendiment excel.lent tant al llançament de javelina de 700 (38.34) com amb la javelina absoluta de 800, prova en la que amb 36.91 va fer marca personal.

Les fèmines participants en el control de Calvià estaren a un nivell molt inferior al que havien mostrat la setmana anterior a Eivissa. Irene Torralba llançà 7.94 a pes i 20.43 a disc. Marina Hernández va córrer els 400 m. llisos amb 1.08.25.

Campionat d´Espanya de Seleccions autonòmiques cadets. Alcobendas (Madrid), 20/21.06

S´ha de dir que el rendiment dels dos atletes nostres fou inferior a l´esperat. Però com que la competició fou d´un enorme nivell, encara que haguéssin estan en les seves marques o un poc per damunt, només haurien amillorat un o dos llocs a la classificació.

Melina Sánchez fou 15ª a disc, 16.75 (Al Campionat de Mallorca havia llançat 17.23 i al de Balears 19.69)

Toni Bennàsar es classificà 16è a pes amb 9.51 (10.27 al Campionat de Mallorca, 10.69 al de Balears)

.

.

.

.

.

.

.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com