Cati Rayó es proclama campiona de Balears de ruta

22 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

Cati Rayó, 24 anys, és campiona de Balears de ruta. [foto: Federació Balear de Ciclisme].

Diumenge matí, a Alaró, es va disputar el campionat de Balears de ciclisme de ruta per les categories Junior, Sub23, Elit, M30, i Fèmines Elit i Junior. Les fèmines Elit i Junior varen disputar el campionat en una cursa on també corrien els corredors de tercera categoria (corredors del Pla petit).
La carrera va sortir des de l’avinguda Constitució a les 9,00 h, per arribar-hi de nou després d’aproximadament una hora, després d’haver fet un recorregut de 40 quilòmetres. Cati Rayó va ser la primera fèmina i també va fer la desena posició de la classificació general de la cursa, amb el mateix temps que el guanyador. La mitja de velocitat fou de 41,56 quilòmetres/hora.

D’aquesta manera, la sineuera és la flamant campiona balear de fèmines Elit de ruta. Enhorabona!