El Atletico Baleares llega a un acuerdo con los jugadores Alemanes Benedikt Pliquett y Michael Wiemann

1 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Benedikt

Benedikt  ATB

L’Atlètic Balears ha arribat a un acord amb els jugadors alemanys Benedikt Pliquett, porter i Michael Wiemann, defensa central, que es formalitzarà aquest divendres signant els seus respectius contractes fins a 2017 i seran presentats el mateix dia a les 12h a Son Malferit. Patrick Messow, Director Esportiu assegura estar “molt satisfet perquè tots dos jugadors s’han decidit pel nostre club . Estic segur que ens donaran encara més seguretat en l’aspecte defensiu”.
Benedikt Pliquett (30 anys, 20/12/1984)
Benedikt és un experimentat porter de 30 anys i 199 cm d’altura, procedent de SK Sturm de la Bundesliga d’Àustria on ha jugat les últimes dues temporades. Abans, tota la seva carrera esportiva s’havia dut a terme en el St. Pauli de la lliga alemanya en la categoria de plata. En el seu palmarès destaca que amb el club alemany aconseguia ser subcampió de Segona Divisió en 2009/10.
Messow, Director Esportiu explica que amb el d’Hamburg “hem triat al

wiemann

wiemann  ATB

nostre candidat preferit per cobrir la posició de porter. Estàvem buscant un jugador alt, amb molta experiència i amb molt bones característiques tècniques sota pals. Amb Benedikt hem trobat just això: presència i experiència que ens donaran més seguretat i estabilitat en l’aspecte defensiu. És a més un home molt positiu i estic segur que tendrà un paper molt important en la dinàmica de l’equip”.
Michael Wiemann (28 anys, 09/02/1987)
Per la seva banda Michael Wiemann presenta un perfil polivalent ja que pot jugar de defensa central, lateral i migcampista defensiu. Destaca el seu gran nombre de partits en Segona Divisió com en la tercera divisió alemanya i procedeix del Wehen Wiesbaden.
Messow comenta sobre ell que “hem aconseguit un jugador amb un caràcter molt fort i de mentalitat molt guanyadora. Arriba a l’Atlètic amb una gran experiència amb més de 70 partits en la segona divisió alemanya i 120 partits a la tercera divisió. A més, té experiència en ascensos i ha jugat pràcticament tots els partits durant els últims set anys. Michael ens ajudarà amb la seva actitud professional i el seu joc agressiu. Es tracta d’un jugador que ha passat només per tres clubs diferents, cosa que indica la seva implicació, bona actitud i exitós amb els seus equips”. A més, el Director tècnic explica que “encara que té experiència com a migcampista defensiu, estarà al capdavant de la nostra defensa com a central o lateral dret”.

 

ATB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com