SomBlaus, nou concurs per col.laborar amb la campanya de socis

3 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Somblaus

Somblaus

El CCE Sant Lluís està preparant la nova campanya de socis i abonats per la propera temporada 2015/2016 i dins aquesta campanya hi haurà una participació destacada dels jugadors i jugadores de les seccions de bàsquet i futbol.

La Junta Directiva ha obert el plaç per participar en el concurs #SomBlaus. Els jugadors i les jugadores podran enviar fotos i videos curts al Facebook, Twitteer i Instagram, l’únic requisit serà que dins la fotografia hi hagi el hastag #SomBlaus. Fes la teva foto o video amb persones o llocs populars del nostre poble, o fotos divertides i originals relacionades amb el club i el nostre poble i pujeles a les xarxes socials etiquetant la foto amb el hastag #SomBlausCCE. Els clips de video no hauran de superar els 5 segons hi hauran de ser enviats també per correu electrònic a basquet.ccesantlluis@gmail.com o futbol.ccesantlluis@gmail.com.

Tens com data límit per pujar les fotos i videos diumenge dia 12 de juliol a les 0:00 hores. Dilluns es reunirà el jurat i triarà la millor fotografia o video que tindrà com a premi un vale de 60 euros en roba esportiva del CCE Sant LLuís. A demés la fotografia guanyadora serà emprada com a imatge de la nova campanya de socis i abonats.

Mostra el teu sentiment blau i col.labora amb el CCE Sant Lluís, perque tots formam part d’una gran família, la família blava, #SomBlaus.

BASES DEL CONCURS

PARTICIPANTS:

Podrà participar en el concurs qualsevol persona de qualsevol edat. Cada participant podrà presentar quantes fotografies vulgui, les quals hauran de ser inèdites: és a dir, que no hagin estat publicades, presentades o premiades en un altre concurs anteriorment. Totes les fotografies que es presentin s’hauran d’etiquetar amb el següent hashtag:#SomBlausCCE

DATA LÍMIT PER PRESENTAR LES IMATGES:

Les imatges i clips de video que es presentin al concurs es podran penjar a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram baix el hatag #SomBlausCCE fins el dia 12 de Juliol del 2015 a les 00:00 h. Els Clips de video hauran d’enviar-se també a la direcció de correu electrònic basquet.ccesantlluis@gmail.com o futbol.ccesantlluis@gmail.com.

TEMÀTICA:

La temàtica del concurs i, per tant, el seu principal motiu artístic serà el hastag #SomBlaus. Serà condició indispensable que aparesqui a la fotografia o video, sense que estigui imprès posteriorment.

TÈCNICA:

Les fotografies presentades via Instagram, Facebook i Twitter poden tenir aplicats els filtres que la mateixa aplicació proporciona. Els Clips de video no podran superar els 5 segons de durada.

JURAT:

El jurat es reunirà dilluns dia 13 de Juliol a les 21 hores i farà pública la fotografia o video guanyador a través de les xarxes socials. El premi serà un Vale de 60 euros en material esportiu del CCE Sant Lluís. Així mateix la fotografia guanyadora formarà part de la nova campanya de socis i abonats del CCE Sant Lluís.

Totes les fotografies i clips de video passaran a ser propietat del CCE Sant Lluís i podran esser emprades per la entitat especificant autor de la obra.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com