Xavi Koenig: “Són dos jugadors de caràcter competitiu”

3 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
.

.

Benedikt Pliquett i Michael Wiemann ja són oficialment jugadors de l’Atlètic Balears fins 2017. Avui divendres 3 de juliol els dos jugadors alemanys eren presentats a Son Malferit com el segon i tercer reforç de la temporada 15/16. La presentació era duita a terme per Xavi Koenig, portaveu del Club i també hi era present Patrick Messow, Director Esportiu del Club.

Xavi Koenig deia sobre ells que “són dos jugadors de caràcter competitiu. Benedikt és un porter de 30 anys i gairebé 2 metres d’alçada que prové de la lliga austriaca de Primera Divisió que de segur serà un molt bon fitxatge per l’Atlètic. És un porter molt fort que va molt bé en els corners. La Segona Divisió B t’ho demana perquè és una competició molt forta”.

Sobre Michael Wiemann, el defensa polivalent de 28 anys deia que “és un central molt bo que ha jugat tots els partits dels darrers set anys a la segona i segona B alemanya. Té un caràcter molt fort i és el perfil de jugador que volem”.

Benedikt Pliquett

El porter explicava en la seva presentació que l’interès de l’Atlètic començava arran que “Malik i jo ens coneixiem, sabia que jugava aquí i hem estat sempre en contacte. El Director Esportiu de l’Atlètic demanà referències i aquí som. Des del primer moment sabia que era un bon club que s’ajustava a la meva personalitat. Estic molt content d’haver arribat a un acord”.

Ja coneix com és la competició on jugarà aquest any perquè “he estat vegent partits de l’Atlètic. És una categoria dura però estic preparat”. El que sí té clar és que “faré tot el que estigui en la meva mà per ajudar al club. Som molt afortunat de poder ser aquí i esper que sigui un acord molt exitós”.

Michael Wiemann

El defensa per la seva banda comentava que “des d’abril sé de l’interès de l’Atlètic per fitxar-me i durant aquest temps he vist alguns partits de l’equip”. Quant al seu perfil, és polivalent perquè “som defensa central però també puc jugar de lateral. Veurem on em vol col·locar el míster”.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Fotos de Guiem Sanchez

ATB

futbolbalear.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com