I Cursa del Toro

6 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Eventos, Otros Deportes
I Cursa del Toro

I Cursa del Toro

Avuí matí ens hem reunit al ajuntament d´es Mercadal, totes les parts implicadas amb la organització de la I Cursa Del Toro i hem fet la reunió de coordinació i seguretat de la prova.

Agrair de antemá la gran colaboració i feina feta per aquesta cursa a moltissima gent i empreses implicades.

Peró per el tema que ens duiá avuí matí es de agrair la colaboració e implicació de la guardia civil, policia local, creu roja i protecció civil, apart de voluntarís i colaboradors.

Tot es circuit de la cursa estará lliure de trafic rodat, se anirá coordinant i tancant primer el camí d´en Kane,després tota la costa de la muntanya del Toro i la part de dins el poble D´es Mercadal per aón pasará la cursa. Els veinats serán avisats i es posarán cartells informatius del temps que estarán tancats els diversos trams, apart de que els turistes serán informats a un control a peu del Toro del tancament per unes hores per no tenir cap problema, axí es podrá gaudir millor la cursa i amb tota tranquilitat.

També agrair la colaboració i comprensió de veíns i alguns negocis que no han posat cap impediment amb res, així dona gust fer feina per aquest esdevenimemt esportiu de caracter totalment solidarí.

Axí que disabte tothóm cap a Mercadal i El Toro, teniu tota la informació de la prova al seguent enllaç:

http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=2316063

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com