Prieto: “El que m’ha convençut és el projecte”

7 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
David Prieto Gálvez

David Prieto Gálvez

David Prieto Gálvez, (2 de febrer de 1983) ha estat presentat avui dematí a la seu de Hyundai PROA Automoción a Palma per part de Xavi Koenig, portaveu del Atlètic Balears i Patrick Messow, Director Esportiu. El defensa arriba a la illa procedent del Real Murcia, atresora una gran experiència a Primera Divisió (Sevilla i Xerez) i assegura que el que l’ha fet decidir-se pel club blanc i blau és “el projecte” perquè “s’està fent un bon equip; hi ha nous reptes i il·lusions i tot això ha servit per arribar fins a aquí”.

Koenig presentava l’acord amb el central sevillà per a una temporada (fins a 30 de juny de 2016) i li agraïa la decisió per haver optat per l’Atlètic Balears. “Et don les gràcies per haver volgut venir al Baleares. David ens aportarà experiència, qualitat i solidesa defensiva. Volem desitjar-li tota la sort del món”, apuntava. Sobre el fitxatge, el portaveu explicava que hi ha hagut “molta predisposició per la seva banda i hem arribat a acord”.

Com ja comentava el Director Esportiu en anunciar el fitxatge de Prieto, ja no s’esperen més reforços en defensa però es continua fent feina amb la incorporació d’alguns reforços en atac i segons deia Koenig, no es descarta que siguin del perfil de Prieto: “Volem dur fitxatges d’aquest nivell per estar el més adalt possible”.

Prieto

Després de l’agraïment inicial al Club, Prieto assegurava tenir una “gran il·lusió per estar aquí i amb ganes que els partits comencin a valer tres punts”. Coneixedor de la categoria a pesar que la major part de la seva carrera s’ha dut a terme a Primera i Segona Divisió, confessava que la seva intenció és “ajudar a l’equip, fer una bona pretemporada i intentar aportar experiència i el que un pugui per fer estar el més amunt possible”.

Fins a dilluns que ve no s’incorporarà a la disciplina balearica però en el seu primer dia ja coneixia a Siviero amb el qual s’han creuat les primeres paraules. A més comentava que té “moltes ganes de conèixer els companys. Hi ha ganes pel que il·lusió i la feina no faltaran”.

El central assegurava que s’ha interessat pel Club i aquest transmet que “es vol créixer després de la darrera temporada. S’ha de millorar, reforçar l’equip mantenint la base i l’entrenador. Hem de continuar i aconseguir objectius importants”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com