Final Campus d’Estiu ATB

11 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Campus, Fútbol
Fotos ATB

Fotos ATB

El Campus d’estiu de l’Atlètic Balears ha acabat. Han estat tres setmanes de molta intensitat i emocions per a 140 nins i nines que han gaudit com mai del futbol però també de moltes experiències inoblidables amb grans professionals.
De 9 a 14h era l’horari establert per a què els nostres participants del Campus ATB aprofitassin al màxim aquests 21 dies de futbol en estat pur. Hi ha hagut treball tècnic i tàctic però també hi ha hagut temps per assistir a conferències sobre reglament, competicions entre els mateixos participants, partits i entrenaments a la platja gaudint també de l’aigua. Un dels moments més emocionants pels menuts es vivia amb les visites dels jugadors del primer equip com Biel Guasp, Jaime, Fullana o Juan Vich.
El planning preveia que en la primera part del dia es realitzaven treballs de tecnificació de tots els conceptes (ofensius i defensius). Tampoc es descuidava la tàctica individual introduïts en un entrenament més globalitzat per a què el jugador s’avesi a pensar sobre el terreny de joc per a posar-ho en pràctica en els seus respectius equips.
Sens dubte ha estat un èxit i el Club ja està fent feina per preparar els propers campus de Nadal i Setmana Santa. Moltes gràcies a tots els pares i mares per la confiança dipositada en nosaltres. Ha estat un plaer!

ATB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com