‘Aquesta és sa bona’: Campanya de socis 15/16 del ATCO.BALEARES

20 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol, Presentaciones
.

.

Ja pots fer-te soci de l’Atlètic Balears. Avui dilluns 20 de juliol hem presentat la campanya de socis per a la temporada 2015/16 sota el lema ‘Aquesta és sa bona’. Els preus poc varien respecte de la temporada anterior i l’abonament general costa 110€ mentre que per a Majors de 65 anys, persones en situació d’atur o menors de 23 anys el preu és de 60€ tota la temporada.

Per fer-te soci acudeix a la oficina de Son Malferit en aquest horari:

Dematins: dilluns, dimarts i dijous de 10 a 13h

Horabaixa: de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30h

L’acte de presentació era celebrat a la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears i  ha estat a càrreg de Joan Bibiloni, Portaveu del Consell d’Administració i Director Tècnic de Futbol Base però comptava amb la presència del President del Consell d’Administració Ingo Volckmann; Xavi Koenig, Conseller Delegat; Gustavo Siviero, entrenador del primer equip i; els jugadors Esteban, Juan Vich, David Prieto i Benedikt Pliquett.

Com a principals novetats de la campanya, Bibiloni explicava que ‘Aquesta és sa bona’ resumeix que “des de l’arribada del nou Consell d’Administració presidit per el Sr. Ingo Volckmann, l’objectiu és clar: arribar el més amunt possible per poder somiar amb l’ascens”. Quant a l’objectiu de nombre de socis, el Portaveu explicava que “igualar el nombre de l’any passat (1143) o superar-ho serà un èxit perquè l’aforament és limitat. Ens sentim molt còmodes aquí i pensam que aquesta campanya de socis serà un èxit”.

Siviero per la seva banda també volia enviar un missatge a l’afició blanc i blava: “Novament s’ha fet un esforç per part de la propietat, també de futbolistes que hi eren i d’altres nous que fan que aquest projecte sigui il·lusionant i esperem estar a l’altura. Necessitam a l’afició. S’aniran entusiasmant en la mesura que nosaltres facem feina en el camp però això es dóna per fet perquè aquest grup ho està donant tot. Res és possible sense els socis. Nosaltres ho farem el millor possible, la propietat també amb un projecte atractiu que té la intenció de seguir creixent. Sense el suport de la gent serà impossible. L’afició de l’Atlètic Balears és especial, ens ha donat suport i ho farà sempre. Els animem a seguir darrere d’aquests colors i donarem el màxim perquè se sentin identificats amb l’equip “.

Juan Vich, un dels jugadors claus de l’Atlètic Balears afegia també que per part dels futbolistes, es donarà tot sobre la gespa. “Necessitam el suport de tots; és un any que pot ser molt bo a nivell esportiu. Hi ha un esforç per part de la propietat i nosaltres prometem esforç, feina i el 100% de tots; dels antics i dels nous. Oferirem bons dematins de futbol i estant acompanyats per la gent, molt millor”.

Entrega de carnet a Miquel Bestard

La primera persona que compta amb el carnet de soci per a la temporada 2015/16 és Miquel Bestard, President de la FFIB en senyal d’agraïment per tot el suport que ens dóna tant ell com la institució que presideix.

Preus dels abonaments

VIP: 1.000€

Dóna accés al titular més un acompanyant (total 2 persones)

1 plaça de pàrking a l’interior del recinte, numerat.

2 seients de tribuna coberta (titular i acompanyant

Inclou tots els partits oficials (Tota la lliga, inclusiu el dia del club i Play Off)

Viatge per a dues persones amb l’expedició. Inclou: vol, trasllats, hotel, menjades i entrada al partit)

GENERAL  110€

Inclou tots els partits de Lliga (excepte el dia del club i play off)

SUB 23 (de 19 a 23 anys) 60€

Inclou tots els partits de Lliga (excepte el dia del club i play off)

S’ha d’acreditar mitjançant DNI

ATURATS  60€

Inclou tota la lliga (excepte el dia del club i play off)

S’ha d’acreditar mitjançant el DNI i document acreditatiu del SOIB

JUBILATS  60€

Inclou tota la lliga (excepte el dia del club i play off)

S’ha d’acreditar mitjançant DNI o document acreditatiu de pensionista

MENORS (fins a 18 anys) 20€

Inclou tots els partits de Lliga (eexcepte el dia del club i play off)

Des de la temporada 2015/16 tots els menors de 18 anys tenen obligació d’accedir a l’estadi amb carnet de menors o bé entrada infantil.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com