El CE Constància reuneix a tots els seus entrenadors per presentar la temporada 2015-2016 (21 juliol 2015)

22 julio 2015 | Por | Categoria: -Portada, Futbol, Futbol Base, General
futbolbase Constancia

futbolbase Constancia

La reunió es va celebrar a la sala d’actes del Parc Bit a Inca.
La primera intervenció fou a càrrec del coordinador del CE Constància, Rafel Palou, que va ser l’encarregat de presentar a tots i cada un dels presents a la reunió: entrenadors i preparadors, directius i representants de l’Ajuntament. Destacar la presència del President del Club, Biel Burguera, Vice-Presidents Biel Alzina i Carlos Garí i el Secretari Mateu Rosselló. Així com el Regidor d’Esports, Sr. Gori Ferrà i el Sr. Batle d’Inca, Virgili Moreno.
Rafel Palou va exposar als presents l’organigrama del club i com serà la gestió esportiva aquesta temporada.
El CE Constància gestionarà en la temporada 2015-2016: 25 equips + l’Escoleta del club.
2 equips Seniors (3ª Divisió i 3ª Regional), 2 Juvenils (Juv. Nacional i 1a Regional), 2 Cadets (1a i 2a), 3 Infantils (1a, 2a, 2a), 6 Alevins, 6 Benjamins, 4 Pre-Benjamins i Escoleta.
El coordinador també va explicar que com aquestes dues darreres temporades continuarà fent feina la Comissió Esportiva del Futbol Base que es reuneix i es reunirà cada dimarts per analitzar totes les incidències i novetats de la setmana desde l’Escoleta fins als Juvenils. La comissió estarà formada per Jaume Alomar, Andreu Mir, Biel Coll, Pedro Campaner, Miquel Grimalt, Kiko Oliva i Rafel Palou.
Es va presentar com a novetat la posada en funcionament de l’Àrea de Metodologia que dirigirà Miquel Grimalt i que a més hi formaran part Andreu Mir i Jaume Alomar com a responsables d’Etapa i Rafel Palou.
I també com a novetat, aquesta temporada, hi haurà una comissió esportiva específica de l’Etapa de Rendiment formada pels entrenadors dels equips de 3ª Divisió, 3ª Regional, Juv. Nacional, Juv. 1ª Reg. i Cadet 1ª Reg. més el cap de l’Àrea de Metodologia, Miquel Grimalt i el coordinador Rafel Palou. Una comissió que tendrà com a principal referent l’entrenador de 3ª Divisió Guillem Llaneras i que se reunirà de forma periòdica per tractar temes específics d’aquesta etapa.
Seguidament va intervenir Miquel Grimalt, que va presentar els objectius primordials de l’Àrea de Metodologia i els elements bàsics i filosofia del projecte esportiu del club. Una àrea que tendrà com a principal tasca la formació interna i assessorament esportiu de tots els entrenadors. I que prepararà una planificació global de les diferents etapes i categories del futbol base amb una línea comú de club. Es faran reunions d’entrenadors periòdiques per categories amb algunes tecnificacions en el camp de futbol. Es desenvoluparan els contigunts i conceptes a treballar amb els jugadors així com una sequenciació i temporalització adequada dels continguts per a cada categoria.
També va dir unes paraules a tots els entrenadors, Guillem Llaneras, entrenador de 3ª Divisió, com a màxim exponent dels entrenadors del club, encoratjan-los a fer bona feina i a creure en el projecte esportiu del club.
Intervengué també Pedro Campaner per explicar el funcionament del programa d’internet Gesdep utilitzat per tots els entrenadors en la recollida de dades i seguiment dels jugadors de cada equip. Així com recollida d’aspectes metodològics.
Després Tòfol Villalonga, cap de l’Àrea de Psicologia Esportiva, va fer una breu explicació sobre objectius i ús del programa Aprens que també utilitzen els entrenadors, basat en la recollida de dades de caire actitudinal que ajuden a prevenir i resoldre conflictes a nivell individual i grupal. Un important suport per a tots els entrenadors del club.
Finalment, el President del club, Biel Burguera, el Regidor d’Esports, Gori Ferrà i el Sr. Batle d’Inca Virgili Moreno, dedicaren unes paraules a tots els presents. Animaren a tots a contribuir en aquesta tasca, a vegades no fàcil, de formar a tots els jugadors, especialment en el Futbol Base. I no només com a futbolistes, sinó també com a persones amb uns valors positius que puguin utilitzar en el seu dia a dia i a dins la societat en general.

.

.

.

.

.

CE Constància

Deje su comentario

  • Mantente informado