La voltadora de Sineu rebrà el nom de Francesc Alomar en el 60è aniversari de la seva mort

24 julio 2015 | Por | Categoria: Ciclismo, General, Otros Deportes
Polideportivo Sineu

Polideportivo Sineu

La voltadora situada en el poliesportiu de Son Magí passarà a anomenar-se Voltadora Francesc Alomar Florit a partir del proper 9 d’agost. Així ho ha acordat l’equip de govern després de successives reunions amb la directiva de l’A.C. Sineu, i així es votarà aquest proper dilluns 27 en el ple ordinari que es celebrarà.

Aquest 9 d’agost es commemorarà el 60è aniversari de la mort del ciclista sineuer. Dia 9 és, també, la data triada per la regidoria de festes per fer el Memorial Anual que cada any té lloc per les festes d’agost.

La voltadora sembla nova, després de ser repintada de bell nou fa unes setmanes, abans de la XVI edició del Trofeu de Ciclisme en Pista ‘Vila de Sineu’. Les tasques ja havien estat iniciades per l’anterior regidoria d’esports i varen ser acabades fa aproximadament un mes.

Fer un pas soterrat pels vianants és una de les fites importants que gairebé tots els partits polítics s’han plantejat en algun moment. Díngola va tenir accés a un possible pressupost d’una obra d’aquesta envergadura i les xifres que es manejaven eren desorbitades per un municipi com Sineu, excepte si els fons podien venir d’altres administracions superiors.

.

.

.

.

.

Ocb Sineu

Deje su comentario