Primera presa de contacte del Regional

29 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
.

.

El saló d’actes del CCE Sant Lluís va congregar ahir a la plantilla regional per primer cop en aquesta nova temporada. Gran part del primer equip lluisser, les absències a aquesta reunió van ser a causa de les ocupacions laborals d’alguns jugadors, va atendre la Junta Directiva que va donar la benvinguda a les noves incorporacions així com també desitjo sort per aquest nou any a la resta de plantilla.

El cos tècnic, va exposar la planificació per a tot l’any així com també els temps per afrontar la pretemporada amb la millor planificació possible per als jugadors.

Una pretemporada que començarà el proper dilluns 10 d’agost al Municipal de Ses Canaletes per arrencar i escalfar motors amb vistes posades a l’inici de la Copa Regional que ahir es va confirmar que donarà començament el proper cap de setmana del 19 i 20 de Septembre.

Una competició del KO, que a falta de calendari, modifica el seu format respecte a edicions anteriors, donada la baixa del Norteño CF, i la competició  queda reduïda a nou equips.

El nou tipus de competició quedés previsiblement amb una lligueta de 9 equips tots contra tots a una volta, on els quatre equips que ocupen al final les primeres posicions s’enfrontaren en unes semifinals a anada (21 i 22 de novembre) i tornada (28 i 29 de novembre) per buscar un lloc a la final prevista per al 5 de desembre. Objectiu de molts equips però que només poden arribar als més regulars i els que arribin en millors condicions en aquest moment de la temporada.

Pocs dies queden ja de descans per a una plantilla que vol tornar a sentir-se protagonista o almenys lluitar per millorar els numeros del curs anterior.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com