Debut amistós del Juvenil a casa

25 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

El CE Ferreries B de Joan Melià és el primer rival per a l’equip Juvenil en la seva acabada d’estrenar pretemporada. El proper dijous 27 d’agost a partir de les 20.00 h. començarà el primer partit de pretemporada després de la primera setmana i mitja de entrenaments per als pupils de Noval que a poc a poc van agafant el ritme a aquest nou any i ajustant les primeres peces de l’engranatge.

Després de la disputa d’aquest partit, els jugadors gaudiran de quatre dies de descans per poder gaudir de les festes patronals, la seva tornada, prevista per al dimarts dia 1 de setembre ja serà per encarar el tram definitiu d’aquesta preparacion d’estiu, amb les vistes posades a l’imminent inici de Copa en què els de Noval visitaran l’Atletic Ciutadella en el seu debut del dia 12 de setembre. Abans però, el CCE disputarà un segon amistós com a local, serà el dimecres 2 de setembre a les 20:30 h. davant el CD Menorca B en el tradicional partit de festes de Sant Lluisset, on els locals voldran deixar el trofeu de campió a les vitrines del Municipal de Ses Canaletes.

Amistós-CCE-CE-Ferreries-Juvenl-e1440395277516

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com