CRÒNICA 1ª REGIONAL: PILARES LA SOLEDAD 4-2 LLOSETENSE ‘B’

31 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

– Pilares la Soledad: Raul, Cristian, Marcos, Bernat, Manuel (Alejandro, min.82′), Jose, Mohammad (Esteban,min 52′), Palmer, Hugo,  Edison ( Francisco,min 52′), Dario (Luis Carlos min,74′).

– Llosetense “B”: Jose, Joan Eusebi, Biel, Said, Fran ( Félix min,67′), Abraham, Toni Martínez (Jaume min,73′), Jaume, Toni Pujadas (Francisco min,13′), Maese, José Luis (Marc,min 69′)

Pilares La Soledad   1-0, HUGO (Min.14′)

2-1 PALMER (Min.67′)

3-1 HUGO (Min.73′)

4-2 HUGO (Min.87′)

4-2      Camp: Germans Escales   00100_0000000295_GOTLEU- PILARES 42872         C.D. Llosetense1-1 JAUME (Min.34′)3-2 BIEL (Min.86′)

Àrbitres:
– Javier Llamas Domenech assistit a les bandes per Marouan Koubei i Marcos Onetto Bevia.
Targetes: tarjetas-a10
– Pilares la Soledad: Marc, Dario, Salvador, Palmer.
– Llosetense “B”: Maese, Subires, Jose, Biel, Félix.

Comentari:
Ahir va arrancar la temporada a 1ª Regional per al Llosetense “B”. Després de dos anys seguits pujant de categoria, el Llosetense va iniciar la seva travessia per la nova categoria, i ho va fer amb una derrota que deixa algunes ombres, però també llums a les que l’equip ha aferrar-se per seguir millorant.
L’equip va sortir una mica fora del partit durant els primers 20 minuts; precipitacions, pèrdues de pilota i alguns desajustos en les marques en van ser clar reflex. Així doncs, l’equip va rebre el primer gol després d’una acció a pilota aturada ben portada a terme pel conjunt local. A partir d’aquí, el que va restar de primera part va ser del Llosetense, generant ocasions i creant bon futbol, tot i que potser va faltar més definició de cara a gol. Tot i així es va arribar al descans amb un 1-1 al marcador, resultat que feia justícia vist el que s’ha vist al terreny de joc.

La segona part va començar amb la mateixa tònica, on s’alternava el domini de pilota entre els dos equips, i a tots dos els costava generar ocasions clares de gol. No obstant això, les pèssimes condicions del terreny de joc i el cansament van començar a fer efecte als jugadors llosetins, provocant falta de precisió en les passades i dificultant la sortida de la pilota des de la zona defensiva. Així doncs, una pèrdua en la línia de tres quarts va suposar el 2-1 local, un cop psicològic a l’equip dirigit per Montserrat Coll, que poc després encaixaria el 3-1. Ja en els minuts finals, el Llosetense aconseguiria el 3-2 amb la qual cosa es reobrien les opcions d’aconseguir un empat en el que restava de partit a força de cor. No obstant això, l’equip local s’encarregava de matar qualsevol esperança marcant el 4-2 un minut després.

Tot i la derrota, el partit va deixar bones sensacions i algunes pinzellades del que pot arribar a fer aquest equip. Les noves incorporacions estan rendint a un bon nivell i estan ajudant molt tant a la solidesa defensiva de l’equip com a la seva creativitat. A més, seria injust no mencionar la bona actuació del porter del llosetí, que tot i haver encaixat 4 gols, va evitar una golejada major gràcies a les seves intervencions. Ara ja toca pensar en el pròxim partit davant el Sta.Ponsa, que tendrà lloc diumenge dia 6 al Municipal Es Puig… Visca el Llosetense, i vos esperam a tots !

Informa: Miguel López