P.B. Els Tamarells. La nostra penya guanya el Torneig Interpenyes de Felanitx‏

3 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Penya Barcelonista

.

La Penya Barcelonista Els Tamarells va aconseguir la setmana passada el triomf en la novena edició de la Diada Sant Agustí, sent la setena victòria de la penya blaugrana en les tretze edicions disputades del Torneig Interpenyes de Felanitx. L’emoció va presidir la diada ja que fins al darrer minut tres equips tingueren opció per ocupar al primer lloc. Al final quedaren tres penyes empatades a cinc punts, i els barcelonistes quedaren davant de la Madridista i la San Mamés per millor diferència de gols. L’equip dirigit per Miquel Àngel Riera i Joan Jaume Simó va empatar amb la penya madridista (0-0), va guanyar a la mallorquinista per 4-0 (marcant Miquel Vila, Petty, Joan Pere Maimó i Antoni-Xavier Oliver), i en el darrer encontre empatà amb la penya San Mamés (0-0). Destacar, com ve sent habitual, la bona harmonia i esportivitat entre les quatre penyes, que va propiciar un agradable clima de cordialitat. Per la PB Els Tamarells jugaren: Lluís Artigues Kike Garzón, Llorenç Pons, Tomeu Nadal, Miquel Vila, Joan Obrador, Marcel Manyà, Bernat Artigues, Sebastià Soler, Miquel Caldentey, José M. González “Petty”, Jaume Rigo Tous, Joan Pere Maimó, Vicenç Xavier Vicens, i Antoni Xavier Oliver. Agraïts als jugadors que participaren, als tècnics que dirigiren, als directius que ajudaren, als socis que animaren, a les altres penyes per l’exquisit comportament, a l’Ajuntament de Felanitx i al regidor d’Esports Pere Cler per la seva ajuda i col·laboració amb els trofeus i refrigeri, a Miquel Miguel Angel Vilar Vicens del Bar Es Torrentó per la seva hospitalitat i participació en el refrigeri, al CE Felanitx per donar totes les facilitats per compartir el terreny de joc, i al seu president per fer-nos sentir com a casa. La propera cita esportiva de la PB Els Tamarells serà en dues setmanes en el Trofeu Sant Nicolau a Cas Concos.

 

La Junta Directiva

 

Penya Madridista Penya Mallorquinista Penya San Mamés (Ath. Bilbao) Representants de les penyes amb el regidor d'Esports

 

.

.

.

.

.

..

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Inform

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com