El planter segueix amb els seus amistosos

19 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

Segueixen corrent els dies de pretemporada per a tots els equips del nostre planter que a poc a poc van engreixant les seves maquinàries en vistes posades a l’inici de competició, on la majoria d’equips tindran el seu debut oficial la propera setmana. Des dels cadets de Miki Gomila fins al Alevin C d’Albert Pons tenen una setmana més per posar-se a punt amb l’objectiu d’arribar en les millors condicons possibles a l’inici de la Copa en totes les categories.

Aquest dissabte, al Municipal de Ses Canaletes ha gaudit de dos partits, un en categoria Infantil 2a Regional i un altre a l’Annex de Ses Canaletes entre els equips de primer any de CCE Sant Lluís i CE Alaior de categoría benjamí F8.

L’infantil B de Krankel a aconseguit la victòria per un ajustat 3-1 davant el CE Alaior en un partit totalment obert i en el qual tot a pogut passar. Els nostres que s’estan adaptant al nou escenari dels seus partits a passos de gegant, agraeixen els minuts que van disposar molts d’ells la temporada passada perquè aquesta adaptació sigui més veloç. A poc a poc milloren tàcticament i van adquirint els conceptes bàsics amb el nou format de futbol 11. En el matx d’avui, els tants d’Aida primer (1-0) i Jaume i Nacho després (2-1 i 3-1) respectivament, ha servit al nostre infantil B per endur-se la victòria en un partit en que han rendit a gran nivell, especialment Kiko i Isaac Vinent en defensa i Nacho a la punta d’atac.

Infantil

.

A la mateixa hora i en l’Annex,els altres que debuten aquest any en nou format de categoria era el Benjamí de primer any, que a l’espera de ser dividits en equips B i C, han disputat la trobada d’avui com un sol bloc. L’elevat nombre de jugadors del 2007 (30) en aquest cas, a fet que el partit d’avui servís com a premi a la seva primera setmana d’entrenaments en format F8 i en què tots han pogut gaudir d’uns minuts sobre el camp a l’espera de ser “dividits” en dos grups. Durant els primers 24 minuts, els dos primers quarts, els dos equips han acusat el canvi de dimensions de terreny de joc i cometian errors propis de la seva edat i dels entrenaments que porten en les seves diminutes cames. Al descans, el resultat era a favor del CE Alaior per 0-1 encara que tot estava per decidir.

En el segon acte han millorat els dos contendents encara que han estat els locals que han tingut millor punteria de cara a gol, especialment Dani Quevedo que amb quatre gols en 10 minuts posava per davant als seus, i encarrilava la victòria per al CCE. Però no acabaria aqui el partit, ja que tant Aleix com Ruben Saura també van contribuir amb un gol cada un a la victòria del seu equip i posaven un somriure a la cara dels seus companys en el primer partit a “camp gran”.