Esfuerzo con Castigo excesivo. C.C.E Sant Lluis – UD Mahón

21 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

Tot i el seu inici, la seva lluita durant els 90 minuts, el seu saber estar sobre el camp i que es posessin per davant fins a dues vegades, malgrat tot això, el conjunt juvenil de Elias Noval no va poder doblegar a una UD Mahón que també va rendir a bon nivell per acabar emportant-se els tres punts del Municipal de Ses Canaletes per un 2-4 massa sever per el que van treballar els lluissers.

Els locals, que tenien la baixa de Jota per sanció però en el qual debutavan aquesta temporada Raul i James, va començar el partit molt seriós, ordenat com en ell és habitual i conscient dels seus punts febles i forts. La dupla Guiem-Raul en atac va començar enxufada i portant de cap a la defensa maonesa que es veia superada una vegada i una altra per la mobilitat de les puntes de llança del CCE. Enrere, com sempre, els galons de Bruno feien que ningú donés una pilota per perduda i l’enorme treball de Damia i James complementava al de la resta.

Fruit de tot això, els de Noval van aconseguir avançar-se al minut 4 amb un gol de Raul. Servei de córner a favor dels visitants que acaba amb un fluix xut d’Oscar Sanchez a les mans del meta Llorenç que ràpidament llança un contraatac per a la carrera de Guiem que aconsegueix avançar-se a tota la defensa visitant per quedar-se amb el esfèric, esféric al balcó de l’àrea per a Raul que de fort xut bat a Aitor que poc pot fer per evitar-ho, 1-0 i un món per davant.

Juvenil

.

A partir del gol, la UD Mahón va anar menjant terreny al CCE que sabedor dels seus defectes i les seves virtuts es va fer un equip compacte per evitar fissures. Els de Gornés, amb jugadors ràpids a les ales i amb personalitat al centre del camp volia atacar el bloc dels de Noval però només aconseguia portar una mica de perill a pilota aturada.

Els blaus, al minut 20, van poder posar encara més terra pel mig. Servei de córner des de la dreta, que davant un núvol de jugadors és rematat per Raul en area petita, però el seu cop de cap va sortir per poc pel pal dret del portal d’Aitor. El CCE semblava que es trobava còmode amb el rol que li donava el partit.

Però els de Gornés van aconseguir en una jugada aïllada igualar el partit. Centre lateral de Carlos al cor de l’àrea per a l’arribada de Joan Coll que aconsegueix avançar-al seu marcador, el cop de cap que impacta en el travesser de la meta de Llorenç i deixa el baló mort en el punt de penal perquè Marc Sanchez arribant des enrere afusellés al meta lluisser que poc va poder fer. Era l’1-1 a l’equador del primer temps i no era l’últim tant que depararien aquests primers 45 minuts.

Un minut després, un balon en profunditat per Guiem que aconsegueix desfer del seu marcador acaba amb un centre d’aquest a l’interior de l’area en què Jordi Bosch sense voler i en tractar de refoçar l’esfèric acaba introduint-lo en la seva porteria. De nou els de Noval per davant.

El partit era un estira i arronsa constant i molt perillós per als de Noval ja que sense control tenien totes les de perdre. Al minut 40 ia cinc del descans, una passada de Marc a l’esquena de la defensa lluissera acaba en un control perfecte d’Aitor Camps que el va deixar sol davant Llorenç que de nou va tornar a ser afusellat sense poder fer res. Dues arribades amb perill i dos gols, la pigada unionista càstigava amb exces al CCE.

Van poder emportar-se el primer temps els de Ses Canaletes a la darrera jugada del primer temps. Balon llarg de nou per Guiem que aconsegueix avançar-se a tots els defensors per prolongar per a Raul que després de controlar veu la continuació del seu company en l’atac per llançar-li un balon a l’esquena dels centrals que el deixa sol davant la sortida d’Aitor però la seva vaselina gairebé perfecta va marxar per mil·límetres fora, el col·legiat després de la jugada va assenyalar el descans merescut per a tots dos.

La segona part va començar amb l’entrada de Lev per Benja, que va tornar a rendir a gran nivell, i amb un CCE altra vegada seriós i amb personalitat. Els minuts anaven passant amb tots dos equips temorosos de ser superats pel seu rival i volent controlar el ritme del partit. Els de Gornés al minut 8 es van posar per davant per primera vegada en el partit. Jugada col·lectiva entre Sanchez, Coll i Aitor que en una passada en profunditat del segon entre línies deixa a Aitor sol davant Llorenç superant-amb una minivaselina que acaba arribant plorant al fons de la xarxa.

El gol deixa noquejat als de Noval que veien com tant d’esforç només els servia per anar creixent com a equip, que no és poc. A partir del 2-3 el partit es va tornar boig i al CCE li van faltar idees en atac a causa de l’esforç físic que estaven realitzant. Els visitants al minut 70 van tancar el partit amb una pena màxima transformada per Roman que donava al trast amb qualsevol esperança lluissera d’igualar el partit.

Lectura positiva de la trobada tot i el resultat per als de Ses Canaletes, el treball de conjunt li està donant competitivitat davant de qualsevol rival tot i que els errors puntuals en zona defensiva li estan castigant èxits majors en els dos partits disputats de moment en aquesta Copa Juvenil grup B.

FICHA TECNICA

CCE SANT LLUIS: Llorenç , Alex, Quimi, Bruno, Benja (Lev 46′), Damia, James (Joan Pons 81′), Joven (Rolfy 61′), Raul, Guiem i Fran (Alexis 61′).

UD MAHÓN: Aitor, Carlos (Alex 70′), Parpal, Montesdeoca, Marouan, Bosch, Sanchez, Coll (Dani 83′), Aitor (Nil 80′), Marc Sanchez (Venturini 46′) y Sintes (Roman 36′).

GOLEJADORS: 1-0 Min. 4 Raul, 1-1 MIn. 28 Marc Sanchez, 2-1 MIn. 29 Jordi Bosch (PP), 2-2 Min. 40 Aitor, 2-3 Min. 53 Aitor, 2-4 Min. 70 Roman.

ÀRBITRE: Antonio Andreu Rossello