Gaby Paoli, s’incorpora a la direcció tècnica de la secció de futbol

24 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Gabriel Paoli Austerlitz

Gabriel Paoli Austerlitz

CCE Sant Lluís i Gabriel Paoli Austerlitz camineran junts durant el transcurs d’aquesta temporada 2015-216.

La nostra secció de futbol i la psicologia argentina establerta a Menorca, han arribat a un acord pel qual, Gaby, passés a formar part de la direcció tècnica de la nostra Entitat i realitzarà juntament amb el nostre coordinador, Jose Angel Moyano, un treball de seguiment i assessorament als nostres tècnics per a la millora en la metodologia de treball així com també en l’area psicològica de cada equip i categoria.

El coneixement per part de Gaby de cada equip i de cada entrenador, serà la primera fase d’aquest treball que a posterior tindrà un treball específic a les necessitats detectades i la valoració per ambdues parts de la metodologia a implantar a cada categoria i edat.

A la vegada, la pàgina web del CCE Sant Lluís, obrirà “El rincon de Gaby” on la psicologia publicara de manera mensual uns articles interessants per a tots els públics on expresara la seva forma d’entendre diferents situacions que es donen en l’àmbit esportiu i de formació en l’esport base.

Una nova incorporació i un nou pas en la nostra Entitat per enfortir la seva estructura i treballar no només per al creixement dels jugadors i entrenadors a nivell futbolístic sinó també a nivell personal.

Benvinguda Gaby!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com