L’ Avarca de Menorca s’imposa en el Trofeu Ciutat de Palma al JS Hotels Ciutat CIDE per 2-3

28 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley
.

.

L’ Avarca de Menorca s’imposa en el Trofeu Ciutat de Palma al JS Hotels Ciutat CIDE per 2-3, en partit disputat avui migdia al poliesportiu Germans Escalas de la capital mallorquina.

Típic partit de pretemporada, amb tanta emoció com alt i baixos, i amb prou irregularitat per part del nostre equip, alternant fases de lluentor en el seu joc amb altres de provisionalitat.

Amb els parcials de 21-25, 25-22, 22-25, 25-18 i 11-15, i amb Raquel Brun com a protagonista destacada, juntament amb el bon joc per moments de les nostres centrals, Rosalia Alonso-Mañero i la recentment incorporada Dalliane Dias, es tanca el matx i mos enduim es títol i sa llauna cap a casa.

Avui capvespre la mar promet, des d’Alcúdia a Ciutadella, un viatge de plaer per tornar a Menorca. I a descansar, que demà segueixen les dures sessions de preparació.0

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com