PRÈVIA C.E. CONSTÀNCIA – C.E. ESPORLES

1 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
CONSTÀNCIA - C.E. ESPORLES

.

Aquest dissabte a Inca ens enfrontam a les 17:30h a un equip que ha donat la sorpresa en aquests pocs partits de lliga que portam disputats.

Tots sabem que un equip quan aconsegueix ascendir de categoria el que pretèn és al final de la temporada mantenir-la i no tornar a baixar.

Doncs l’Esporles ha realitzat un inici de campanya que segurament ni tan sols ells esperaven realitzar. Aconseguint 4 victòries consecutives en els primers quatre duels de lliga que els portà a situar-se en el lideratge amb 12 punts de 12 disputats.

Va començar la lliga sorprenent a tothom amb un 0-3 al camp del Peña Deportiva Santa Eulàlia que la temporada passada va ser un dels quatre classificats per disputar l’ascens a 2ªB.

Després vendrien les victòries contra el Platges de Calvià a casa (2-0) i a domicili contra Rotlet – Molinar (1-2). Acaba la ratxa la quarta victòria a casa contra el Soller (1-0).

Després d’aquesta ratxa s’ha topat amb dos peixos grossos de la categoria com són Mallorca «B» i Binissalem, amb els quals ha concedit les dues derrotes que ha sofert.

En quan a nosaltres arribam a l’encontre després d’un 5-2 al Penya Ciutadella que malgrat no va tenir gaire futbol va servir per sumar tres punts més. Excés de pilotades per alt que no va contribuir gaire a que es creassin ocasions pel que varem haver d’aprofitar els errors que el rival ens va brindar, més que no per haver fet mèrits nosaltres.

Veurem si aquest cap de setmana podem aconseguir tres punts més i disputar el següent partit a Alaró amb confiança i bones sensacions.

Així doncs, ens veiem el dissabte a les 17:30h al Camp del Sallista per veure aquest enfrontament.

 

Mitiks

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com