4 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Amb una de les millors defenses de la lliga, el projecte de Guillem Llaneras comença a agafar forma

Constància: Sergio Sanz, Juan C Murillo, Oscar Navarro, Bernat Rossello, Francisco Gari, Jose Bueno, Joan P Busquets, Jose M Contreras, Juan J Seco, Francisco Plata y Javier Pons.

Esporles: Pau Servera, Joan Gual, Joan Llabres, Enrique J Montesinos, Gaspar Alemany, Joan Rigo, Adrian Castro, Jose A Duran, Antonio Ferragut, Jose Zheng y Lorenzo Arbos.

Gols: 0-1 Antonio Ferragut (min 3), 1-1 Juan C Murillo (min 25), 2-1 Javier Pons (min 55), 3-1 Jose Bueno (min 76), 4-1 Jose M Contreras (min 80) y 5-1 Antoni Jou (min 86)

Abans de començar el partit, un emotiu minut de silenci per al jugador del juvenil A, que li han diagnosticat leucèmia, des dels mitiks tot el nostre suport Miguel, una abraçada forta per a tu i tota la teva família.Que et recuperis el més aviat possible i et tinguem de nou vestint amb la camiseta blanca,Anims crack.

Partit molt treballat (sobre tot a la primera part) el disputat ahir davant els pupils de Miki Arjona, l’equip vermell va sortit a per totes i al minut tres de partit amb un magnífic gol de mitja xilena d’Antonio Ferragut afusellava la porteria del bo den Sergio, va seguir amb la bona dinàmica l’equip esporleri fins que en el minut 25 Contreras posa un magnífic centre per  a Chus i sense deixar-la caure assisteix a Juan Murillo on a plaer defineix per posar l’empat al marcador,a partir d’aquest moment va despertar la bèstia blanca i va arribar la remuntada, a la segona part els jugadors blancs van sortir amb la lliçó apresa i no van especular en cap moment, van avançar totes les seves línies fins ofegar per complet a l’equip visitant, un gran mig del camp capitanejat per Contreras Plata i Pesse nodrint pilotes als davanters i destruint el joc quan es necessari on el esporles, després d’un inici de campionat de somni,
al final, desperta del seu somni, i sap que a partir d’ara no li quedarà altra que treballar si vol mantenir la categoria, on aquest any serà una de les mes competitives dels últims anys.També molt encertat en els canvis el míster Guillem Llaneras, amb un Nofre Riera molt ficat en el partit sempre que disposa de minuts, sent un malson per als defenses visitants, els altres gols els van anotar Menut,Jose Bueno, Contreras i Toni Jou,En definitiva l’equip a fet els seus deures amb un notable alt, i ha aconseguit sis punts de sis en els dos darrers partits disputats a casa, tenim la millor defensa de la lliga i poc a poc els jugadors es comencen a compenetrar com era d’esperar.Ens col·loquem tercers a la classificació gràcies als mals resultats dels nostres perseguidors, a tan sols quatre punts de l’actual líder,el Binissalem, un deu a tots els jugadors i cos tècnic.El proper partit  dissabte a les 17,00 hores a Alaró,on esteim segurs que seguirem amb la bona dinàmica vista fins ara.