Conferencia “Claus per influir positivament en el teu fill / jugador”

2 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes
.

.

Després de la incorporació fa un parell de mesos al nostre equip tècnic de la psicòloga Gabriela Paoli Austerlitz, els nostres entrenadors es van posar mans a l’obra per començar a aplicar les pautes per millorar la seva relació amb els seus jugadors i buscar millorar la comunicació amb ells així com també detectar els punts febles dels seus equips.

Tots ells, després de reunir-se amb Gabriela Paoli, han sortit encantats de el temps de xerrada amb ella, així com també de l’atenció prestada per la Psicòloga. Conscients que no només els entrenadors formen part de l’educació esportiva dels jugadors, aquest proper dimecres 11 novembre 2015 a les 20:00 h. al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Sant Lluís, tindrà lloc una conferència oberta a tot el públic sota el títol “Claus per influir positivament en el teu fill / jugador” a la qual es convida a assistir a tots els pares, sigui quin sigui l’esport que practiquen els seus fills i estiguin o no vinculats a la nostra Entitat .

S’hi parlarà de com es pot complementar el treball de les persones que tenen el tracte directe amb els vostres fills en les activitats esportives que desenvolupin i quina part fonamental tenen els pares en aquesta vinculació esportiva dels seus fills.

L’entrada és totalment gratuïta tot i que les places són limitades. Per als interessats en assistir-hi, poden contactar via whassapp per reservar plaça al número 617982774 abans del proper 9 de novembre, data màxima d’inscripció.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com