Ellos si creen en la remontada

23 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

Nadie creía en ellos hace una semanas, sólo ellos, todos los daban por muertos y ellos sabían que no lo estaban, la remontada está difícil pero no imposible, desde el mismo momento en que el colegiado a decretado el final del partido el mensaje del vestuario era claro, quedan 90 minutos y nosotros sabemos de dónde venimos y el que hemos sufrido para llegar hasta quién. Contra la corriente se hace difícil pero el que no rema se ahoga sin intentarlo, no tiene que dejar morir el CCE la ilusión para al menos luchar y poner en el partido de vuelta todo el que pueda para mirar de llegar a la acera que queda muy lejos después del 0 -3 que ha sufrido hoy al partido de ida de las semifinales de Copa.

Ses Canaletes presentaban sus mejores galas para vivir un partido que a priori se presentaba igualado pero que el acierto sportinguista en los primeros minutos a dejado desde el principio la eliminatoria muy cuesta arriba. Al minuto tres, una internada por banda izquierda de Helenio acaba con centro raso porque Bili que llegando desde atrás remató al palo y la pelota acabó entrando en la meta defendida por Cristian, empezaban mal las cosas pero quedaba partido y eliminatoria. La parroquia lluissera todavía tomaba sentando cuando Paquito de chut cruzado puso el susto en el cuerpo a los de Moyano que no eran al nivel otros partidos, la pelota marchó fuera por poco. *IMG_4159

2Los de Moyano, que estaban un poco por debajo de su intensidad habitual, no acaban de encontrar su lugar en el terreno de juego y esto en esta clase de partidos se paga caro. Pero mes cuando tu rival está tan acertado en los primeros minutos, al 18 córner a favor de los de mahon y Biel de ninguno y en un tumulto de gente ponía el 0-2 que era un golpe llevar para los intereses azules. Con un inicio de partido tan vertiginoso, mucho tenía que cambiar la cosa porque el retorno tuviera historia. *IMG_4165

3Pero los morados lo intentaron, despacio y con el marcador en contra, los pupilos del técnico vasco empezaron a encontrarse en medida que su nivel de intensidad iba subiendo. Un centro de Carmona desde banda izquierda acababa con un remate apurado de Isael que marchaba a la derecha de la meta defendida por el visitante Triay.
Los de García, viendo con el resultado a favor, intentaban dormiar el partido con la posesión de pelota y buscando la velocidad de Paquito y Helenio en los dos lados. El CCE estaba pisando algo más el área contraria y una falta señalada por el colegiado y muy protestada por los locales, Alberto se encontraba en el interior del área pero lo árbitro y su asistente, la vieron fuera, la falta que chuta fue a la barrera y a corner.

Al descanso se llegó con el 0-2 y todo estaba todavía decidir, hacía falta un tanto local para meterse en el partido y en la eliminatoria. Después de la bajada de revoluciones del descanso, los dos equipos salieron al terreno de juego con diferentes intenciones, el CCE marcar cuanto antes mejor y los maonesos a intentar que los locales no lo hicieran.

4Al 63 una internada por banda izquierda de Pepe, acaba con un remate de Manu que se marcha cerca del palo izquierdo de la meta de Triay, era otro CCE. El paso de los minutos beneficiaba a los visitantes que jugaban con el marcador y el resultado a su favor, una falta lateral botada por Ferra y remate de nuevo por Biel podía haber sido el 0-3. Pero tan sólo dos minutos después, de nuevo Biel a la salida de un córner ponía, ahora si, el 0-3 que alejaba un poco mes al CCE de la gran final.

Con tanto golpe, el CCE no deja de creer, no deja de intentarlo, pero no era el CCE que se había visto en las ultimas jornadas. Una falta lejana y dura de Alberto acaba con una gran parada de Triay y posterior golpe a la cruceta que deja la pelota muerta por Manu enviando este el segundo remate a las nubes con todo a favor, la suerte estaba muy lejos de los locales por la tarde hoy.

Ya en el 85, Bili pudo poner el golpe de gracia con el remate que enviar al larguero después de rozar Cristian antes de enviar a córner, era la última acción destacada del partido.

Con el silbato final, desilusión, pero a los tres minutos, mensajes positivos a la caseta, quien no crea en ellos es que no sabe del que es capaz este grupo de jugadores, que den un paso adelante los que no creían en ellos hace unas semanas, ellos si creían y siguen creyente, son los mismos que han traído a este equipo hasta semifinales por tercer año consecutivo, único equipo de la categoría que puede decir esto y con la cabeza muy alta, otras murieron antes en el intento, el Municipal de Mahón decidiría.

FICHA *TECNICA:

*CCE SANTO *LLUIS: Cristian, *Dario (Juli 51′) (Bruno 75′), Carmona, *Alvaro, Rafa, Suela, *Isaias, *Isael, Toni *Sanchez (Pepe 21′) (*Txemi 86′) , Alberto y Manu-

*CF SPORTING DE *MAHON: *Triay, *Abellan, Biel, Capo, Oscar Pons, Mas (Albert 89′), *Ferra, *Helenio, *Bili (*Adri 88′), *Paquito (*Othman 64′) y *Cabiro (Muera 70′).

GOLES: 0-1 Min. 3 *Bili, 0-2 Min. 18 Biel, 0-3 Min. 73 Biel.

ARBITRO: Ruben *Fernandez Martinez, auxiliado a las bandas por Moll y Lucero.

Ells si creuen en la remuntada

Ningú creia en ells fa una setmanes, només ells, tots els donaven per morts i ells sabien que no hi estavan, la remuntada és difícil però no impossible, des del mateix moment en què el col·legiat a decretat el final del partit el missatge del vestidor era clar, queden 90 minuts i nosaltres sabem d’on venim i el que hem patit per arribar fins qui. Contra corrent es fa difícil però el que no rema s’ofega sense intentar-ho, no ha de deixar morir el CCE la il·lusió per almenys lluitar i posar en el partit de tornada tot el que pugui per mirar d’arribar a la vorera que queda molt lluny després del 0 -3 que ha patit avui al partit d’anada de les semifinals de Copa.

Ses Canaletes presentaven les seves millors gales per viure un partit que a priori es presentava igualat però que l’encert sportinguista en els primers minuts a deixat des del principi l’eliminatòria molt costa amunt. Al minut tres, una internada per banda esquerra d’Helenio acaba amb centre ras perquè Bili que arribant des enrere va rematar al pal i la pilota va acabar entrant a la meta defensada per Cristian, començaven malament les coses però quedava partit i eliminatòria. La parròquia lluissera encara prenia seient quan Paquito de xut creuat va posar l’ensurt al cos als de Moyano que no eren al nivell d’altres partits, la pilota va marxar fora per poc. IMG_4159

Els de Moyano, que estaven una mica per sota de la seva intensitat habitual, no acaben de trobar el seu lloc en el terreny de joc i això en aquesta classe de partits es paga car. Però mes quan el teu rival està tan encertat en els primers minuts, al 18 córner a favor dels maonesos i Biel de cap i en un tumult de gent posava el 0-2 que era un cop dur per als interessos blaus. Amb un inici de partit tan vertiginós, molt havia de canviar la cosa perquè la tornada tingués historia. IMG_4165

Però els blaus ho van intentar, a poc a poc i amb el marcador en contra, els pupils del tècnic basc van començar a trobar-se a mesura que el seu nivell d’intensitat anava pujant. Un centre de Carmona des de banda esquerra acabava amb una rematada apurada de Isael que marxava a la dreta de la meta defensada pel visitant Triay.

Els de Garcia, veient amb el resultat a favor, intentaven dormir el partit amb la possessió de pilota i buscant la velocitat de Paquito i Helenio en els dos costats. El CCE estava trepitjant una mica més l’area contrària i una falta assenyalada pel col·legiat i molt protestada pels locals, Alberto es trobava a l’interior de l’area però l’arbitre i el seu assistent, la van veure fora, la falta que xuta va anar a la barrera i a corner.

Al descans es va arribar amb el 0-2 i tot estava encara decidir, calia un tant local per ficar-se en el partit i en l’eliminatòria. Després de la baixada de revolucions del descans, els dos equips van sortir al terreny de joc amb diferents intencions, el CCE marcar com més aviat millor i els maonesos a intentar que els locals no ho fessin.

RegionalAl 63 una internada per banda esquerra de Pepe, acaba amb una rematada de Manu que es marxa aprop del pal esquerre de la meta de Triay, era un altre CCE. El pas dels minuts beneficiava als visitants que jugaven amb el marcador i el resultat al seu favor, una falta lateral botada per Ferra i rematada de nou per Biel podia haver estat el 0-3. Però tan sols dos minuts després, de nou Biel a la sortida d’un córner posava, ara si,  el 0-3 que allunyava una mica mes al CCE de la gran final.

Amb tant cop, el CCE no deixa de creure, no deixa d’intentar-ho, però no era el CCE que s’havia vist en les ultimes jornades. Una falta llunyana i dura d’Alberto acaba amb una gran aturada de Triay i posterior cop a la creueta que deixa la pilota morta per Manu enviant aquest la segona rematada als núvols amb tot a favor, la sort estava molt lluny dels locals a la tarda avui.

Ja en el 85, Bili va poder posar el cop de gràcia amb la rematada que enviar al travesser després de fregar Cristian abans d’enviar a córner, era l’última acció destacada del partit.

Amb el xiulet final, desilusió, pero als tres minuts, missatges positius a la caseta, qui no cregui en ells és que no sap del que és capaç aquest grup de jugadors, que donin un pas endavant els que no creien en ells fa unes setmanes, ells si creien i segueixen creient, són els mateixos que han portat a aquest equip fins a semifinals per tercer any consecutiu, únic equip de la categoria que pot dir això i amb el cap ben alt, altres van morir abans en l’intent, el Municipal de Maó decidiria.

FITXA TECNICA:

CCE SANT LLUIS: Cristian, Dario (Juli 51′) (Bruno 75′), Carmona, Alvaro, Rafa, Sola, Isaias, Isael, Toni Sanchez (Pepe 21′) (Txemi 86′) , Alberto i Manu-

CF SPORTING DE MAHON: Triay, Abellan, Biel, Capo, Oscar Pons, Mas (Albert 89′), Ferra, Helenio, Bili (Adri 88′), Paquito (Othman 64′) i Cabiro (Mora 70′).

GOLS: 0-1 Min. 3 Bili, 0-2 Min. 18 Biel, 0-3 Min. 73 Biel.

ARBITRE: Ruben Fernandez Martinez, auxiliat a les bandes per Moll i Lucero.