Darrers partits de Copa per els nostres equips del planter

26 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
.

.

Ultima jornada de Copa la qual disputaran la majoria dels nostres equips del planter, a excepció de l’equip Cadet que acaba d’iniciar la segona volta de la competició i que en aquesta ocasió trasllada el seu partit a dimarts a les 20:15 h. a l’Estadi Mahones per enfrontar-se al CD Menorca, un dels equips mes en forma d’aquesta categoria i en la que els de Micky Gomila han de donar un pas endavant per competir durant tot el partit.

Els lluissers malgrat caure derrotats en el seu últim partit a Ses Canaletes, van estar a un nivell alt en els primers minuts de l’últim partit, però, la fiabilitat davant la meta del seu últim rival els va fer caure derrotats de manera contundent. Aquest aspecte moral i els errors indiviudales puntuals, han de ser minimitzats davant aquest tipus de rivals que solen aprofitar sense miraments els “regals” dels seus adversaris.

Cadet

.

Per a la matinal de dissabte queden els partits del Torneig de Futbol 5 que es disputen al Poliesportiu de Ses Canaletes i on els nostres dos equips en “competició” disputaran la cinquena jornada en què el doble enfrontament davant els equips del CE Alaior serà la nota predominant d’aquesta jornada per als nostres “pequefutbolistas”. L’equip A, a més de enfrontar-se al CE Alaior B, ho farà també davant el CF Sporting de Mahón A, en una competició on en comptes de descansar un equip ja que són impars, un d’ells duplica cada jornada per acabar disputant mes minuts durant aquest cap de setmana, en aquesta ocasió en el nostre equip A què tindrà l’oportunitat de duplicar la seva trobada del cap de setmana.

Ja en format F8, doble enfrontament també dels nostres equips de 1a Regional i 2a Regional però en el seu cas davant el CE Ferreries, un com a local, el Benjamí A de Toyo Sastre i un altre a domicili el B de Lluís Muñoz. Els de Sastre afronten l’última jornada de Copa després de vèncer en el seu últim partit per 1-3 a Los Pinos i tallar una negativa ratxa de resultats que els feia dubtar de si mateixos, res millor que sumar tres punts per revitalitzar aquest anim i afrontar la setmana d’entrenaments de diferent manera. El seu rival per la seva banda, arriba a l’Annex de Ses Canaletes (10.00 h.) a només dos punts dels lluissers i també després de vèncer en el seu últim envit. Els blaugranes que amb la seva última victòria també van tallar una ratxa negativa de resultats, superarien als blaus a la taula, cosa que els de Sastre volen evitar i mes sabent que en cas de victòria del CCE pot deixar-los definitivament a la quarta plaça final.

Els de Lluís Muñoz per la seva banda, visiten Sant Bartomeu a la mateixa hora que els seus amics del B, per retre visita al conjunt blaugrana, en un partit en què els lluissers volen vèncer per arrencar el mal gust que els deixa la contundent derrota de l’última setmana davant el CE Alaior i en la que la diferència d’edat entre els dos equips va ser condicionant per al resultat final, encara que de nou aquests nois van competir fins que van poder fent un esforç per almenys no posar les coses fàcils al seu rival . Per l’encontre d’aquesta setmana, els de Muñoz tancaran la competició davant un rival que li trepitja els talons a la taula, només un punt per darrere dels nostres, i que porta dues derrotes consecutives en aquests darrers dos partits.

L’altre equip en competició Benjamí, els de Pedro Palliser, tenen la seva data marcada en vermell per al diumenge a les 10:00 h. a l’Annex de Ses Canaletes davant la UE Sami, una trobada que també tancara la competició 3a Regional i en què tots dos equips volen fer-ho amb un somriure a la cara gràcies a la victòria que van buscant. Els de Ciutadella arriben a Ses Canaletes amb quatre derrotes consecutives i en unes condicions morals semblants als nostres, una victòria és necessària per als nois per donar-los una alegria després de encara, en cas del CCE, no conèixer el gust de la victòria, tot i que la seva millora en les ultimes setmanes no els ha estat suficient per sumar els seus primers tres punts. Els de Palliser estan en continu avanç i això és un senyal que el treball realitzat és molt bo, però, encara no han sabut materialitzar les oportunitats que disposen, càstig excessiu per la tasca que realitzen tant en els entrenaments com en els seus partits.

Alevi

.

En competició Aleví, dues trobades dels nostres equips es traslladen al dissabte, els del A i el B, i un d’ells també queda per a la matinal de diumenge al Annex de Ses Canaletes. Els pupils de Cecilio Morente, visiten Es Castell per a enfrontar-se al quadre local, tercer classificat de la 1a Regional, i en la que els blaus tenen posades moltes esperances de victòries davant un rival que porta un empat i una victòria en les dues ultimes jornades. Els de Morente, volen centrar-se en seguir millorant el seu joc i mantenir una regularitat que encara no han trobat aquesta temporada. La pacencia i el cometre els mínims errors possibles és la clau per aconseguir sumar de tres en tres i acabar la competició amb almenys la sensació de que estan en el bon camí.

Els de Berlinghieri, el Aleví B, ve de fer el millor partit de la temporada al seu ultima jornada, tot i caure en els instants finals davant el líder, que va patir de valent per doblegar els nostres. Els pupils del tècnic català tenen davant seu l’oportunitat de vèncer el Dosa CF, en una trobada que si aconsegueixen doblegar als ciutadellencs els pot donar el premi de l’ascens a categoria 1ª Regional per a la competició de Lliga. Recuperar el nivell de joc mostrat en el seu últim partit i el seguir en la seva clara progressió ha de ser el punt de partida d’una trobada que es disputés en l’Annex de Ses Canaletes a les 11:30 h.

El conjunt d’Albert Pons, el Aleví C, espera el diumenge a les 11: 30h. sumar la seva segona victòria consecutiva després de vèncer a Bintaufa en el seu últim envit i tallar una negativa ratxa de resultats que fa justícia a la progressio demostrada sobre el terreny de joc. En aquesta ocasió, el seu rival, el Penya Orient B, ocupa la tercera posició a la taula, i obligara al CCE a donar el millor de si mateix per superar el conjunt groc. No hi ha dubte que una victòria davant un dels equips potents de la categoria seria un cop moral molt important per al grup en vistes posades a la competició de la regularitat.

Ja en categoria en Infantil, els nostres dos equips en competició, tanquen la Copa, un com a visitant, l’equip de Beni Fuxà i l’altre com a local, el de Krankel. Els de Fuxà que vénen de caure de manera contundent contra el Penya Orient és un equip que està arribant a un grau de maduresa destacable ja que sap sobreposar-se a totes les adversitats que pateix, però, ha de ser molt més fiable i això s’aconsegueix donant un punt més del que fan, que no és poc. Davant la UD Mahon i a San Carlos, serà la cloenda de la Copa 1ª Regional per a aquest grup de nois que necessita una victòria per seguir creient en si mateixos i donar per tancada una competició en la que han tingut els seus punts alts i baixos.

Els de Krankel per la seva banda, van donant passos de gegants a la seva adaptació a la nova categoria però en les ultimes setmanes han patit diferents resultats negatius que els han separat de les opcions d’ascens que tenien. No han de quedar-amb això els nois ja que han estat dels conjunts Infantils que millor joc han realitzat i que mes clar tenen el seu concepte d’equip. Una victòria davant el Dosa CF, segon classificat, seria just premi a la competició realitzada i de la qual s’acomiadaran amb una nota molt alta.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com