LA FUNDACIÓ DÓNA ROBA D’ABRIC PER ALS USUARIS DE CA L’ARDIACA

22 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
00100_0001005368_2_roba

.

L’Institut d’Afers Socials (IMAS) del Consell de Mallorca farà arribar la roba als usuaris de Ca l’Ardiaca, centre d’inclusió social.Els directius de la Fundació, Manuel López Lacal, Pere Cladera i Miquel Vives han entregat a la consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca, Margalida Puigserver, més de 160 peces de roba esportiva que inclou 80 xandalls complets i sudaderes diverses.

Puigserver ha agraït a la Federació aquesta donació, ja que “la roba d’home d’hivern és una de les principals demandes del centre”. Així mateix la consellera ha agraït la implicació de la Federació, mitjançant la seva Fundació, en diversos projectes socials.

Juntament amb Puigserver i López Lacal han assistit a l’acte de donació d’aquest material la directora insular d’Inclusió, Caterina Mas; el responsable del centre Ca l’Ardiaca, Biel Gelabert.

FFIB

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com