Crònica C.E. Constància 1 – 0 Penya Deportiva

7 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Empatan en el duelo el CD.Constancia y la Penya Deportiva

Empatan en el duelo el CD.Constancia y la Penya Deportiva

VICTÒRIA CLAU DEL C.E. CONSTÀNCIA CONTRA UN DELS RIVALS DIRECTES PER AL PLAY-OFF

Intens partit el disputat avui al camp del Sallista a Inca que ha conclòs amb tres punts més per a l’equip inquer que encadena una ratxa de quatre partits seguits obtenint la victòria.

En una tarda de fred i vent intens que ha dificultat la pràctica del futbol, el C.E. Constància ha superat aquest partit amb un dels teòrics aspirants a ocupar plaça de play-off.

La primera part s’iniciava amb el conjunt local amb la possessió i la Penya imprimint una forta pressió a la sortida de la pilota, amb fins a dos homes en punta. La primera arribada a l’àrea l’ha protagonitzat el conjunt visitant mitjançant una falta lateral rematada per Carrasco que no ha trobat porta.

Tot seguit, en la primera arribada del conjunt local ha arribat l’únic gol del partit. En el minut 12, una jugada col·lectiva per banda dreta entre Óscar i Plata han aconseguit superat a dos jugadors rivals i ja dins l’àrea i després de la passada de la mort, ha sorgit el golejador Contreras per apuntar-se un altre gol al seu compte.

Si bé fins aquí podem dir que el domini ha sigut per a la Penya, a partir del gol el conjunt local s’ha dedicat a moure la pilota i a no cometre errades davant la pressió intensa del conjunt pitïús, un equip que s’ha mostrat molt potent físicament però no han portat el ritme del partit i sempre han anat a remolc del joc local.

Poc després del primer gol i en una jugada personal de Gili, una altre passada de la mort, en aquest cas cercant a Chus Seco, la pilota s’ha passejat per l’àrea rival i ha faltat ben poc perquè el davanter blanc-i-negre aconseguís el gol.

Per desgràcia, poc després s’ha hagut de retirar del terreny de joc el golejador Contreras, després de patir una punxada a l’abductor que molt probablement el tendrà fora dels terrenys de joc al manco una o dues setmanes. Baixa molt sensible per a l’equip de Guillem Llaneras que degut a aquesta lesió ha donat entrada a Murillo i ha reestructurat l’equip situant a Xisco Garí al mig del camp i a Óscar com a central.

Poc abans del descans ha arribat l’ocasió més perillosa per a la Penya en aquesta primera part, on el xut creuat de Jose Perez s’envà fora per només uns centímetres.

 

 

Ja en la segona part la pressió de la Penya s’ha intensificat encara més i han apostat per un joc molt físic però sense tenir la pilota, que era del Constància aleshores. Tots dos equips han disposat d’alguna ocasió per marcar però ni el conjunt inquer ni la Penya han aconseguit materialitzar-les. Les del Constància mitjançant dos xuts de Chus Seco i un de Gili que no han vist porta per poc i la Penya sobretot en els darrers minuts ha intentat capgirar el marcador, però la solidesa del conjunt inquer no ha donat lloc a sorpreses i s’ha acabat emportant els tres punts en joc.

Un altre cop és destacable l’actuació del porter local Sergio, qui amb el marcador favorable ha evitat l’empat en els deu darrers minuts, primer amb una aturada d’un xut molt llunyà i posteriorment en una rematada de corner que ha tret in-extremis sota els pals.

Així doncs, s’arribava al final dels noranta minuts i els tres punts es queden a Inca per deixar al conjunt de Guillem Llaneras en 3ª posició i a 3 punts del líders Formentera i Mallorca “B”.

Excel·lent primera volta del Constància que amb tan sols dos partits perduts i d’acabar així la lliga s’asseguraria disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió B. La Penya Deportiva queda en quint lloc i a 6 punts dels dos líders de la categoria.

 

 

Alineaciones:

Constancia: Sergio Sanz, Onofre Riera, Oscar Navarro, Bernat Rossello, Francisco Gari, Jose Bueno, Ignasi Dalmedo, Jose M Contreras, Juan J Seco, Francisco Plata y Gabriel Gili.

Sustituciones: Juan C Murillo por Jose M Contreras , Antonio López por Ignasi Dalmedo  y Cristofol Torres por Gabriel Gili

Peña Deportiva: Francisco A Torres, Borja Navarro, Rafael De Las Heras Barragan, Carlos Tomas, Pablo Pomar, Borja Gomez, Ramiro Gonzalez, Essomba Clyde, Hector Carrasco, Jose L Perez y Juan M Acevedo.

Sustituciones: David Camps por Borja Gomez , Winde Samb por Juan M Acevedo  y Raul Gomez por Hector Carrasco

Goles: 1-0 Jose M Contreras (min 12)

Árbitro: Joan Josep Creus Rodriguez. asistido por Jesus Alfonso Bessini y Jonatan Caceres Fernandez.

Tarjetas: Juan C Murillo (amarilla,), Jose Bueno (amarilla, ) y Sergio Sanz (amarilla, ) para el Constancia. Pablo Pomar (amarilla, ) para el Peña Deportiva.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com