El planter estrena el 2016

7 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Fi als excessos nadalencs dels nostres equips del planter que afronten la primera jornada de l’any amb fins a vuit partits de Lliga i amb la il·lusió d’un nou any. Una primera jornada que ens deixés quatre partits com a locals i quatre com a visitants, quedant la trobada del Aleví B per al dijous 14 de Gener al Municipal d’Es Castell davant l’equip groc i el partit del Benjamí A per el día 19 de Gener a l’Estadi Mahonès.

L’Aleví A s’estrenarà la matinal de dissabte de partits amb la seva trobada a l’annex de Ses Canaletes (10.00 h.) davant el Menorca At. Els de Cecilio Morente, volen tornar a recuperar sensacions després de la derrota collida en el seu únic partit disputat fins al moment a la Lliga, a Sant Bartomeu, en què van caure per un resultat de 8-2. Al davant tindran a l’actual líder de la competició i que encara no coneix el gust amarg de la derrota. Alevin

Després del partit del els pupils de Cecilio Morente, l’annex de Ses Canaletes viurà la trobada del Benjamin C de Pere Palliser davant el mateix rival que els seus companys del Aevin A, però en el seu cas amb la diferència que els locals arriben al partit carregats de moral pels últims resultats aconseguits, que tot i encadenar alguna que una altra derrota pel camí, estan creixent com a equip i trobant el nivell adequat que els exigeix ​​la categoria. La contínua evolució d’aquest grup de nois els permet seguir creient en ells mateixos i adonar-se que estan en el bon camí, sempre sense oblidar que han de seguir treballant de la mateixa manera que els estan fent fins ara.

Ja en format F-11, l’Infantil A de Beni Fuxà estrenés any amb la seva trobada de la tercera jornada de Lliga davant el Penya Orient B amb la moral pels núvols amb les dues victòries aconseguides en els dos partits disputats fins al moment. Els locals, que van vèncer contundentment a Sant Marti per un tant a sis tindran davant l’actual líder, posició compartida entre els ciutadellencs, l’At. Villacarlos i els nostres. A priori es presenta un partit igualat i en què els petits detalls poden decantar la balança per a qualsevol dels dos costats. El minimitzar errors, estar concentrats i aprofitar les ocasions de gol són els tres puntals d’aquest partit i que pot fer que els tres punts es quedin a casa.

Els seus companys del B, visitaran l’Penya Ciutadella A a Son Marçal per buscar sumar els tres punts davant un rival de característiques semblants als nostres. Els de Krankel, vénen de vèncer per la mínima (3-2) en un final d’infart, davant el Penya Esportiva Són Marçal, després d’un sobreesforç que va tenir recompensa. Els locals que van començar caient per 0-2 en el seu últim partit van tenir temps de donar la volta al marcador i tancar un 2015 molt bo per als seus interessos i que ara pretenen seguir amb aquesta línia de treball que tants èxits els aquesta reportant.

AleviPer al diumenge queden tres trobades amb representacion lluis serra, dues com a visitants i un com local. Els primers a posar-se les botes i demas equipacion de joc serà el Alevin C que visités San Carlos per enfrontar-se a la UD Mahon B. Els d’Albert Pons volen començar bé l’any i per això han d’estar amb tots els sentits sobre el verd mahones per derrotar l’equip local i començar l’any de la millor manera possible. Els locals, només han disputat un encuento d’aquesta recent estrenada Lliga, en què van caure per un clar 4-11 a casa davant el CE Mercadal. Els de Pons, venen de caure també en el seu últim partit, però, l’empat collit en la primera jornada els permet estar lleugerament per davant de l’equip mahones.

En l’Annex de Ses Canaletes, (10.00 h.) És el torn del Benjamin B de Lluís Muñoz que posarà tot sobre el camp per començar bé el 2016. El CE Ferreries A sera el seu rival d’aquesta 3a Jornada en què els locals busquessin estrenar el seu caseller de victòries en aquesta nova competició. Els de Muñoz van caure per 6-4 en el seu últim partit de 2015 davant el CD Migjorn i volen tornar a la competició amb una victòria davant el quadre blaugrana. Els de Ferreries arriben a Ses Canaletes just per davant dels nostres a la taula, amb un balanç global d’una victòria i una derrota en les dues jornades disputades. La concentració i encert en atac són les principals armes que han d’utilitzar els nostres per tirar endavant el partit i demostrar mes seguretat defensiva per tornar a aconseguir una victòria.

Els últims en posar-se la granota de treball serà l’equip Cadet de Micky Gomila, que deixa per la tarda de diumenge (16.30 h. A Son Marçal) la seva estrena d’any i de competició de Lliga. Els de Gomila, que van tancar la Copa i el 2015 amb una soferta victòria porten diverses setmanes en bona dinàmica i competint tots i cadascun dels partits disputats. El canvi d’any se’ls ha de tornar en forma de victòries el treball realitzat des del principi de temporada per fer justícia a un grup de jugadors que necessiten sumar per començar amb bon peu la competició de Lliga.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com