Iª Reg : Derrota del CD.XILVAR (1) ante un practico y efectivo SP. SANT MARÇAL (2)

14 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
Arbito y capitanes

Arbitro y capitanes

El Sporting de Primera Regional, ganó, este pasado sábado, al Xilvar, siendo el único equipo, que hasta ahora ha conseguido puntuar dentro de Selva.

Con esta victoria, nuestros representantes suman la segunda victoria consecutiva, y esta es de un merito, puesto que incluso el líder,  el Independiente, hace quince días fue apaleado en su visita a Selva, 6-0.

El resultado final fue de 1-2, el primero en marcar fue el Sporting, gol conseguido en el minuto 23 de la primera parte por Zanoguera, siete minutos más tarde, es decir,en el 30, el equipo local conseguía empatar el partido con un gol marcado por Solivellas, con este resultado de empate 1-1, acabó la primera parte.

En la segunda, en el minuto 59  vuelve a adelantarse el Sporting mediante un gol marcado por Santiago  que al final daría la victoria y los tres puntos a los visitantes. en el minuto 75 el Xilvar se quedó con diez jugadores por expulsión de Guerrero, por doble amonestación.

FICHA DEL PARTIDO.

XILVAR; Mayol, Martorell, Borras, Blanco, Batle, A. Sastre, Busquets, Comas, Solivellas, Capilla y Pardo.

CAMBIOS; minuto 50 Entre F. Sastre por Pardo, minuto 53 Guerrero para. Sastre, minuto 62 Ferrer por Martorell.

SPORTING; Humet, Russo, Quertglas, B. Llompart, Zanoguera, Santiago, Sanahuja, Guerrero, Pino, Gutierrez y R. Llompart.

CAMBIOS; minuto 53 entre Lopez por Quetglas, minuto 58 Rogel por B. Llompart, minuto 87 Lozano por Pino, minuto 90 Ventura por Guerrero.

GOLES; 0-1 minuto 23 Zanoguera, 1-1 minuto 30 Solivellas, 1-2 minuto 59 Santiago.

ÀRBITRO; Ramon Antonio Llabres Galmes, enseñó tarjeta amarilla a los jugadores del Xilvar, Capilla y Guerrero (2), por lo tanto tuvo que abandonar el terreno de juego al minuto 75. Por parte de la Sporting vieron la tarjeta amarilla, R. Llompart, Sanahuja, Guerrero, Russo y Rogel,.

CAMP; Municipal de Selva.

Resultados y clasificación *amateurs Primera Regional.

L’Sporting de Primera Regional, va guanyar, aquest passat dissabte, amb Xilvar, essent l’únic equip, que fins ara ha aconseguit puntuar dins Selva.

Amb aquesta victòria, els nostres representants sumen la segona victòria consecutiva, i aquest és de merit, ja que inclús el lider Independiente, fa quinze dies fou apallissat amb la seva visita Selva, 6-0.

El resultat final va ser d’1-2, el primer a marcar va ser l’Sporting, gol aconseguit al minut 23 de la primera part per Zanoguera, set minuts més tard, és a dir, al 30, l’equip local aconseguia empatar el partit en gol marcat per Solivellas, amb aquest resultat d’empat 1-1, va acabar la primera part.

A la segona, al minut 59 es torna avençar l’Sporting mitjançant el gol marcat per Santiago al minut 59, gol que al final donaria la victòria i els tres punts als nostres color. Al minut 75 el Xilvar es va quedar amb deu jugadors per expulsió de Guerrero, per doble amonestació.

FITXA DEL PARTIT.

XILVAR; Mayol, Martorell, Borras, Blanco, Batle, A. Sastre, Busquets, Comas, Solivellas, Capella i Pardo.

CANVIS; minut 50 Entre F. Sastre per Pardo, minut 53 Guerrero per A. Sastre, minut 62 Ferrer per Martorell.

SPORTING; Humet, Russo, Quertglas,  B. Llompart, Zanoguera, Santiago, Sanahuja, Guerrero, Pino, Gutierrez i R. Llompart.

CANVIS; minut 53 entre Lopez per Quetglas, minut 58 Rogel per B. Llompart, minut 87 Lozano per Pino, minut 90 Ventura per Guerrero.

GOLS; 0-1 minut 23 Zanoguera, 1-1 minut 30 Solivellas, 1-2 minut 59 Santiago.

ÀRBITRA; Ramon Antonio Llabres Galmes, va ensenyar targeta groga als jugadors del Xilvar, Capella i Guerrero (2), per tant va haver d’abandonar el terreny de joc al minut 75. Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga, R. Llompart, Sanahuja, Guerrero, Russo i Rogel,.

Resultats i classificació amateurs Primera Regional.