El camí correcte

15 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca

deUna llum d’esperança es va obrir a Los Pinos a favor de l’equip Regional que tot i caure derrotat per 3-0 va donar mostres de recuperació tot i que el marcador final pugui demostrar tot el contrari. Va ser un reedició del partit de Lliga que va disputar a Sant Bartomeu amb la diferència de rival, però el guió del partit va tenir idèntic final, quan més opcions d’empatar el partit va tenir l’equip de Moyano, dos gols en els últims dos minuts van tancar el trobada a favor dels locals.

Ja en l’inici de la trobada de es va veure un CCE molt més intens, seriós, treballador i lluitador, quatre conceptes que eren bàsics per al rival que tenia davant, l’actual campió de Copa i un dels aspirants a la Lliga. Los Pinos no és un dels camps on els dels nostres es trobin a disgust ja que en les ultimes temporades han vençut en diferents partits, l’última d’elles, en la jornada que tancava la fase regular de Copa i que va donar el pas a semifinals als nostres després de la seva victòria en el feu albinegre.

Amb les línies molt juntes i la velocitat en punta d’atac, els lluissers volien jugar el seu partit i buscar la clau del triomf a la contra, no era dolenta opció amb la dinàmica de tots dos conjunts. Els de Calzada portaven el pes del partit i Gabi tingue als 10 minuts la primera ocasió, amb un mà a mà en què el davanter local aconseguia driblar Cristian però el seu xut era tret en línia de gol pel visitant Txemi. Regional

A balon parat, va poder posar el 1-0 al CE Alaior, però, Timu enviava la seva rematada franca per sobre del travesser, amb tot a favor. Els lluissers anaven veient que el que s’ha treballat en atac estava donant els seus fruits, l’error en l’última pasada li tancava les portes de la meta defensada per Josep. Una falta escorada que es va encarregar de ejectuar Alberto tocar a la barrera i va marxar a córner, era el primer avís seriós dels nostres.

Amb les taules al marcador es va arribar al descans i la moral del CCE anava en continu creixement, es trobaven còmodes amb el rol que els va donar el partit i això podia ser perillós per als de Calzada.

El segon temps va ser un calc del primer, sobretot fins al minut 53 quan es va produir la jugada que va decanta el partit a favor dels locals, penal comès per Txemi que decret el col·legiat, la pena màxima va ser executada per Gabi que bat a Cristian, tot i que el porter lluisser gairebé aturar. En la jugada del penal, va caure lesionat Txemi i va ser substituït per Santi Romero, mala pinta feia la lesió.

L’entrada d’aquest i de Guiem, tots dos en edat juvenil, van donar aire fresc i mes velocitat si cap a la zona ofensiva i aquestes noves armes incomadaban als locals que buscaven la sentència amb xuts llunyans però que no comptaven amb les apareciones de Cristian que es convertiria en salvador dels seus. Els moviments tàctics ordenats des del banc pel tècnic lluisser donaven molta mes presència ofensiva als seus tot i que els riscos en defensa anaven també en augment, havia molt a guanyar i poc a perdre.

ceUn parell de situacions en què l’assistent va alçar la bandera i un altre parell de intercepcions de la defensa albinegra amb tot a favor per a la davantera local impedia al CCE aconseguir la igualada, quedaven cinc minuts.

Amb el CCE bolcat i el CE Alaior a la contra va arribar la sentència definitiva a favor dels de Calzada, pilota que queda morta a l’interior d’àrea petita després de jugada d’estratègia local i Fuguet, recent incorporat al partit posava el 2-0, excessiu càstig. Ja amb el temps complert i en una contra, de nou Fuguet superava a Cristian, en aquesta ocasió en l’un contra un, no hi va haver temps per a més, el CCE tornava caure però amb el cap a ben alt, el principi de la reacció esta marcat, aquest és el camí.

FITXA TECNICA:

CE ALAIOR: Josep, Ruben, Pulido, Pere, Timu, Jandro (Sergio 67′), Abad, Emi (Rodriguez 87′), Salom (Fuguet 62′), Gabi i Sintes (Aitor 83′).

CCE SANT LLUIS: Cristian, Alvaro, Rafa, Isaias, Alberto, Carlos, Txemi (Santi 52′), Isael, Manu, Toni Sanchez (Bruno 44′) i Toni Vinent (Guiem 62′).

GOLS: 1-0 Min. 53 Gabi (P), 2-0 Min. 87 Fuguet, 3-0 Min. 90 Fuguet.

ÀRBITRE: Pedro Bermudez Balbin, auxiliat a les bandes per Pons Coll i Moll Moll.