PREVIA JORNADA DE LLIGA. CCE Sant Lluís, Confiança amb les seves possibilitats

19 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
Confiança amb les seves possibilitats

Confiança amb les seves possibilitats

Treballar amb constància, ser eficaços en atac i segurs en defensa són els tres conceptes que els pupils de l’Elias Noval tenen clars per a la trobada d’aquest diumenge a Ses Canaletes davant el CD Menorca B. Els nois del tècnic asturià estan en dinàmica perdedora, tot i millorar partit rere partit, no els està sent suficient per sumar una victòria que reforci la moral del conjunt tot i plantar cara a tots els seus rivals durant molts minuts.

Aquesta setmana tenen una nova oportunitat de donar la volta a la situació i per això han de ser un equip seriós i treballador durant el màxim nombre de minuts possible. Al davant tindran un rival que a vençut als nostres en els dos partits de Copa que s’han disputat aquesta temporada encara que en aquesta ocasió el partit arriba en diferent situació per a tots dos.

Els de Lluís Van Walre, voldran seguir sumant per apropar-se a la part alta i no caure en terra de ningú, situació perjudicial per a tots els equips en aquest tram de la temporada. La trobada que serà dirigit pel col·legiat Joan Pons Coll, queda per diumenge a les 17:00 h. un dia i una hora que els nostres esperen amb ànsies però amb el cap fret i confiats en les seves possibilitats.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com