Nova experiència

7 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

De nou, uns mals quaranta cinc minuts i la falta d’experiència en moments determinants, van ser la condemna que va haver de passar l’equip de Elias Noval que va caure per un marcador de tres gols a un a Sant Antoni davant el Dosa CF. Tot i la derrota, el partit torna a deixar la sensació que aquest grup de jugadors tenen una àmplia possibilitat de seguir creixent i mostra d’això va ser la segona part realitzada a la que els nostres, tot i el marcador advers, van mostrar enteresa i honradesa per seguir lluitant i buscar com a mínim l’empat.

Els locals per la seva banda, amb un grau més d’experiència que els nostres van veure com se li posava el partit de cara al poc de començar, minut 3, amb el gol de Benejam que aconseguia batre a Llorenç en la primera acció prop de l’àrea lluissera . La debilitat defensiva i la falta de contundència necessària en aquesta categoria està sent una de les lacres dels nostres que cada partit acusen aquesta joventut en la part posterior.

Tot i veure amb el marcador en contra, els nostres no van defallir en els seus intents per donar un ensurt al seu oponent que en el seu segon acostament a la meta de Llorenç tornava a batre el porter blavós, de nou Benejam en el minut 13 posava un tant mes en el marcador local.

La dupla Guiem i Santi en atac anava sincronitzant a mesura que anava acumulant minuts el rellotge i els locals van començar a patir en tasques defensives, un parell d’arrencades del segon van acabar prop de la porteria de Saurina que començava a exigir al seu defensa, major concentració i comunicació.

A la vora del descans, els nostres van tornar a patir de valent en defensa i Conejo al 44 aprofita per posar mes terra pel mig, era el 3-0 en un tres i no res.

A la represa, el Dosa CF, ja no es va trobar jugant tan còmode però el 3-0 li donava molta tranquil·litat de mig camp per davant. Amb tot, els de Noval no es van rendir i es van ficar en el partit en transformar Guiem una pena màxima en el set del segona part.

Els blaus van estirar línies a la recerca de seguir posant als ciutadellencs en dificultats però els locals a la contra podien sentenciar, la defensa lluissera, ara si es mostrava infranquejable, i això donava solucions als de Noval en atac. El marcador seguia sense moure i el rellotge consumint minuts, però el CCE ja s’havia fet amb el control del partit.

Un parell de centres de Jordi i Fran no van trobar rematador, els nostres arribaven però no encertaven. En els instants finals, va poder sentenciar el conjunt local, amb un CCE totalment bolcat i assumint riscos, el marcador ja no es va moure ni d’un ni d’un altre costat i els tres punts es van quedar a Sant Antoni, els nostres tornen de buit però amb el cap alt, una nova experiència de la qual s’ha d’aprendre.