8 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Coronado, Sánchez, Barceló, Ginard, Servera i F. Mas.

Suplents: Salas, Andreu, Nicolau, Mayol i Bergas.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.

Delegat: Joan Mayol.

Targetes grogues: Cerdà Cifre (20′), F. Mas (65′), Barceló (66′), Andreu (75′), Sánchez (87′), Nicolau (87′).

Àrbitres: Moragues Anmengual assistit per de la fuente Alaia i Martín Martínez.

Canvis: Bergas per Coronado (52′), Andreu per Candela (62′), Mayol per Mas (70′), Nicolau per Barceló (75′).

El partit començà uns cinc minuts més tard de l’hora prevista (19:30h) a causa d’un partit anterior de les categories anteriors del San Cayetano.
L’encontre no passarà a la història per les ocasions causades pels dos equips.
El gol dels palmesans vengué d’una falta directe molt escorada que Miralles Malles Martorell no aturà i avançà als locals.
Arribant al final dels primers 45 minuts, Sánchez aconseguí igualar el partit.
Al segon temps un defensa ciutadà provocà la traveta al davanter Toni Sánchez i Rechach fou l’encarregat de transformar-lo en gol.
Als darrers minuts de partit, a dues jugades diferents dos jugadors de San Cayetano foren expulsats del partit.

El partit coincidí amb del centenari del RCD Mallorca i alguns aficionats assistiren als dos encontres per la proximitat dels camps.

Amb aquesta victòria a un rival més que directe, l’Athletic suma 34 punts i a hores d’ara ocupa la 14a posició.