Es presenta en societat el Primer Trofeu Alpha Ciutat d’Inca de Patinatge

9 marzo 2016 | Por | Categoria: General, Otros Deportes, Patinaje
Presentación Primer Trofeu Alpha Ciutat d'Inca de Patinatge

Presentación Primer Trofeu Alpha Ciutat d’Inca de Patinatge

El trofeu Alpha Ciutat d’Inca de patinatge artístic es celebra els dies 12 i 13 de Març al Palau d’Esports d’Inca. L’esdeveniment ha estat presentat pel Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el tinent batle d’Esports, Gori Ferrà, el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastián Rico i la coordinadora del Club Alpha, Tamar Fernández. La competició comptarà amb 9 clubs: 9 clubs, CP Són Rampinya, CP Són Sardina, Club Patinatge Zenit, CP Axel, CP Aixequi, CP Palleja, CP Mataró, CP Sant Vicens i Club Patinatge Alpha Marratxí (l’amfitrió). “Estam molt satisfets de poder acollir aquest trofeu en el qual competiran 250 patinadors de totes les edats, des dels 3 anys la més petita, fins als 19 la més major”, ha comentat Ferrà.

Per part dels organitzadors s’ha destacat la qualitat dels esportistes participants, ja que, per exemple, entre la delegació catalana hi ha la tercera d’Espanya. Precisament, els clubs del Principat participen d’un intercanvi amb esportistes balears. El trofeu consta de tres parts, preiniciació (nens escolars), iniciació (nens federats) i selecció (femenina/masculina) nacionals, que es juguen anar a campionats Nacionals. “Passarem un gran cap de setmana a Inca amb una competició d’alt nivell, per això, convidam a tothom perquè s’apropi al Palau Municipal d’Esports d’Inca a conèixer i gaudir del patinatge”, ha dit Moreno.

Deje su comentario