Athletic Club de Montuïri 0 – C.E. Llucmajor 0

15 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
Atº Montuiri

Atº Montuiri

Alineació At Montuiri:  Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Bergas, Sánchez, Solier, Ginard, Servera i Barceló.

Suplents: Miralles Martorell, Coronado, Nicolau, Mayol i Ramis.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Verdera i Jaume Rigo.
Targetes grogues: Sánchez (10′), Solier (46′), Ortiz (58′), Solier (66′), Barceló (72′), Mayol (78′).
Targeta vermella: Solier (66′).
Àrbitres: Verdera Escandell assistit per Naranjo Rivero i Martín Matínez.
Canvis: Mayol per Rechach (15′), Ramis per Barceló (86′).

El derbi territorial comença fins 6 minuts més tard, a causa d’un forat a la xarxa de la porteria que defensaven els llucmajorers.

Als 15 min. de joc el capità Rechach havia de ser substituït per una lesió, Mayol entrà al seu lloc i obligava a Munar reestructurar la defensa.
Al segon temps Solier era expulsat per doble targeta groga i els atlètics havien de jugar a prop de mitja hora amb un home menys.

Al final del partit els montuïrers crearen diverses ocasions de perill, però la pilota es resistí a entrar en tot moment i el resultat final fou d’empat sense gols, el mateix que al partit d’anada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com