El Físics Ciutadella viatja a Tarragona a prepara el Campionat d’Espanya

8 abril 2016 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes
karatee

                                                                                 karatee

Cap de setmana de molta feina i intensa aquests dies pel FÍSICS CIUTADELLA a Tarragona. Una important expedició del club de Ciutadella se les veurà aquests dies amb les comunitats de València, Aragó, Catalunya i les Balears en uns entrenaments comunitaris preparats per a entrenar-se de cara al Campionat d’Espanya de Kàrate dels dies 23 i 24 d’aquest mes. Un Nacional d’aquest any 2016 que com ja sabeu cinc atletes del Físics hi participaran.
En aquesta preparatòria del Físics saltaran als tatamis del Poliesportiu Municipal de Valls (Tarragona) tres alevins (8-9 anys): Queralt Capó, Noemí Hidalgo i Marc Jaume. Dos infantils (10-11 anys), Joan Casasnovas i Miquel Barea. I set juvenils (12-13 anys), Mariona Taltavull, Adrià López, Judith Álvarez, Marta Bosch, Julen Triay, Mar i Cel Ribot i Rafel González.
Com a entrenadors els assistiran a Tarragona els dos Jesús Triay (Shuto i Shutín) pare i fill, i en la part tècnic-arbitral, el col·legiat, José L. Taltavull.

Destacar que els karateques del Físics no estaran sols a Tarragona, hi va un important grup.

 

.

.

Deje su comentario