Cinc membres del Físics Ciutadella al Campionat d’Espanya de Kàrate

23 abril 2016 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
 Marta Bosch, Rafel González, Julen Triay, Mariona Taltavull i Marta Bosch.

Marta Bosch, Rafel González, Julen Triay, Mariona Taltavull i Marta Bosch.

El majestuós Palacio de los Deportes de Murcia acull entre avui i demà l’edició d’aquest 2016 del Campeonato de España de Kárate en las seves edats més joves. I entre les desenes de participants n’hi haurà fins a cinc del gimnàs Físics Ciutadella, tots ells en les proves de kúmite: Marta Bosch, Rafel González, Julen Triay, Mariona Taltavull i Marta Bosch. A més, els acompanya la karateka del Shotokan Maó, Ilenia Cervera.

Els representants del Físics formen part de l’expedició que conforma la Selecció Balear 2016 que ha composat Francisco Mota i la gran majoria dels karateques ciutadellencs ja han pres part en alguna ocasió en un Nacional de kàrate.

Molt conscients açò sí de les enormes dificultats que es trobaran als tatamis de Murcia entre avui i demà, els menorquins són a la península disposats a donar el call per les Illes i a intentar tornar a cap a Menorca amb algun metall.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com