Samuel Ángel Urbano, campió de la XXVIII Mitja Marató del Carme ( CONTIENE VIDEO)

3 julio 2016 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

Samuel Ángel Urbano, amb un temps de 1:18:06, ha estat el campió de la XXVIII edició de la Mitja Marató de les festes del Carme a Cala Rajada. En segon lloc ha quedat Tomas Vizueta amb un temps d’1:24:50, i en tercer lloc Francisco Jose Carillo, amb un temps de 1:24:53.

 

Pel que fa als IV 10km els guanyadors han estat Albert Gelabert amb un temps de 37:09; seguit de Erik Hille i Xavi Bonnin, amb 37:30 i 39:05 respectivament.

I de la III Marxa Nòrdica, els guanyadors han estat Suso Rexach amb un temps d’1:08:32, seguit de Pep Pérez amb 1:08:41 i Marc Rigo amb 1:10:52.

 

L’edició d’enguany de les curses ha estat organitzada pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera amb la col·laboració del departament de Turisme i l’associació hotelera First Sun Mallorca.

 

En acabar les curses, el regidor d’Esport, Pere Terrassa, i la regidora de Turisme, Mónica Viejo, foren els encarregats d’entregar els trofeus als guanyadors.

 

Capdepera aposta pel turisme esportiu i per l’esport com un hàbit de vida saludable per aquest motiu es continua fomentant les curses a les festes populars a més de diversos esdeveniments on l’activitat física és la protagonista, com el torneig de futbol platja d’avui a Cala Mesquida, o la Milla Urbana del proper dissabte 9 de juliol a Cala Rajada.

resulats marxa

resultats 10km

resultats mitja

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com