Damià Ramis s’imposa com a guanyador a la cursa de Sant Bartomeu i Suso Rexach a la marxa nòrdica

22 agosto 2016 | Por Redacción | Categoria: Marcha Nórdica
.

.

Damià Ramis va ser el guanyador de la cursa de Sant Bartomeu amb un temps de 20:45, que es va celebrar ahir capvespre a Capdepera. El segon lloc va ser a per Samuel Ángel Urbano amb un temps de 20:56, seguit de Biel Martínez amb un temps de 21:29.

En fèmines, la guanyadora va ser Shahrazet Rabai amb un temps de 27:24, seguida de Melina Sagrera amb un temps de 28:26, i el tercer lloc per a Angela Rechac amb un temps de 28:47.

Pel que fa a la tercera cursa de marxa nòrdica que es celebra a les festes, el guanyador va ser Suso Rexach, amb un temps de 45:16, seguit de Pep Francisco Pérez amb 45:16, i Pau Roig amb 46:13.

En fèmines, la guayadora va ser Cati Ferriol amb un temps de 48:50, seguida d’Ana Peris, amb 49:51 i Ana Leda Waller amb 49:59.

Entremig de la cursa i la marxa nòrdica, també hi va haver temps per a les curses populars del més joves. Des dels nins i nines d’1 any fins al més grans de 10 i 11 anys, tots ells pogueren participar del capvespre esportiu que s’havia organitzat per les festes de Sant Bartomeu.

pdfresulatats marxa…………………………………………..

 

pdfresultats cursa.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com