José Hila destaca l’alt nivell dels tennistes que participen en la segona edició de la Legends Cup

22 septiembre 2016 | Por Redacción | Categoria: Tenis
.

.

El batle de Palma ha participat en la presentació d’aquest torneig que es durà a terme en el Palma Sport & Tennis Club

Palma, 22 de septiembre de 2016.- El batle de Palma, José Hila, ha destacat l’alt nivell de qualitat professional del tennistes que participen en la segona edició de la Legends Cup, que es durà a terme entre el 6 i 9 d’octubre en el Palma Sport & Tennins Club.

José Hila ha destacat l’aposta decidida de l’Ajuntament per donar suport totes aquelles iniciatives relacionades amb l’esport,  tant pel que implica de defensa d’una vida saludable per a tots com per la possibilitat que Palma sigui un referent en acollir aquests tipus d’esdeveniments.

El batle de Palma participà en la presentació d’aquest torneig amb el tennista Carlos Moyà; el vicepresident de la Federació Balear de Tenis, Bartomeu Camps, i el responsable del Palma Sport & Tennins Club i propietari de l’Hotel Portixol, Mikael Landström. A l’acte també hi assistí Susanna Moll, regidora d’Educació i Esports.

En el torneig d’enguany participaran els tennistes Carlos Moyá, Mats Wilander, Carl-Uwe Steeb, Àlex Corretja, Henri LeConte, Tim Henman, Mansour Bahrami y Mikael Pernfors.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com