COPA CADETES MENORCA (2a REGIONAL) Jornada 6. UD SEISLAN/UDM – ( 3 – 0 ) CE FERRERIES

13 noviembre 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
UD SEISLANUDM - CE FERRERIES

UD SEISLANUDM – CE FERRERIES

Partido correspondiente a la sexta jornada de copa en la categoría de cadetes entre los equipos de la UD Seislan/UDM y el CE Ferreries. Desde el inicio, el técnico Jordi Pons, perfectamente conocedor de los equipos a los cuales se enfrenta, no ha dejado salir desde atrás con el balón al CE Ferreries y ha puesto especial interés en dificultar el trabajo a los creadores visitantes. El partido se le ha puesto de cara al equipo local en el minuto siete por medio de Fabian Putz al aprovecharse de una indecisión ferreriense. Tras este tanto tan tempranero, parecía que el partido sería más cómodo para el Seislan pero no ha sido así, si bien los locales tenian el dominio en el marcador, el conjunto visitante se ha defendido con mucha efectividad haciendo un gran trabajo e intentado ponerle las cosas difíciles al UD Seislan/UDM.
Los minutos iban pasando y el partido seguía con el mismo marcador, el CE Ferreries, a pesar de las bajas acumuladas ha seguido luchando y ha conseguido llegar al descanso perdiendo por la mínima. En el segundo tiempo, tras tener que realizar por motivo de lesión el único cambio que disponía, el conjunto entrenado por Xavi Mora, ha tenido que esforzarse más para mantener el marcador y poder estar presentes en el partido ya que la diferencia era sólo de un gol, tras el primer cuarto del segundo tiempo, el equipo mahonés ha dispuesto de varias ocasiones para aumentar el marcador pero no entraba el balón y se mantenía el resultado. En el minuto 70, de nuevo Fabian Putz, en posición un tanto dudosa ha conseguido el segundo tanto, tras este momento, el CE Ferreries se ha visto obligado a abrir aun más las líneas en busca del gol que le permitiría entrar de nuevo en el partido pero, ha sido Rodrigo Rodríguez en el minuto 80 quien ha marcado por el UD Seislan/UDM, dejando así finiquitado el partido.

CATALAN

Partit corresponent a la sisena jornada de copa a la categoria de cadets entre els equips de la UD Seislan / UDM i el CE Ferreries. Des de l’inici, el tècnic Jordi Pons, perfectament coneixedor dels equips als quals s’enfronta, no ha deixat sortir des del darrere amb la pilota a la CE Ferreries i ha posat especial interès en dificultar la feina als creadors visitants. El partit se li ha posat de cara a l’equip local al minut set per mitjà de Fabian Putz a aprofitar-se d’una indecisió ferrerienca. Després d’aquest gol tan matiner, semblava que el partit seria més còmode per al Seislan però no ha estat així, si bé els locals tenien el domini en el marcador, el conjunt visitant s’ha defensat amb molta efectivitat fent un gran treball i intentat posar-li les coses difícils a l’UD Seislan / UDM.
Els minuts anaven passant i el partit seguia amb el mateix marcador, el CE Ferreries, tot i les baixes acumulades ha seguit lluitant i ha aconseguit arribar al descans perdent per la mínima. En el segon temps, després d’haver de realitzar per motiu de lesió l’únic canvi que disposava, el conjunt entrenat per Xavi Mora, ha hagut d’esforçar-se més per mantenir el marcador i poder estar presents en el partit ja que la diferència era només d’un gol, després del primer quart del segon temps, l’equip maonès ha disposat de diverses ocasions per augmentar el marcador però no entrava la pilota i es mantenia el resultat. Al minut 70, de nou Fabian Putz, en posició una mica dubtosa ha aconseguit el segon gol, després d’aquest moment, el CE Ferreries s’ha vist obligat a obrir encara més les línies a la recerca del gol que li permetria entrar de nou en el partit però, ha estat Rodrigo Rodríguez al minut 80 que ha marcat pel UD Seislan / UDM, deixant així liquidat el partit.