Esport i solidaritat en el IV Torneig ‘Cap infant sense jugueta’

2 diciembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Eventos, Fútbol, Fútbol Base
foto_presentacio_torneig_solidari_a450
El camp municipal del Coll d’en Rabassa ha estat l’escenari aquest matí de la presentació de la quarta edició del torneig solidari de futbol base ‘Cap infant sense jugueta’ que organitza dimarts 6 de desembre el club UE Collerense i que comptarà amb activitats paral·leles organitzades per la Direcció Insular d’Esports del Consell dins el programa JUGAM amb l’Elit.

La diada començarà a partir de les 9:30 hores amb partits d’equips de futbol base dels clubs Collerense, Pla de Na Tesa, La Salle, CIDE, At. Baleares, San Pedro, Santa Catalina, Son Cladera, Marratxí i Rotlet Molinar. Paral·lelament hi haurà activitats lúdiques i esportives per als més petits organitzades per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca.

Està previst que més de 350 nins participin d’aquesta festa solidària on s’esperen aconseguir més de 1.000 juguetes perquè cap infant se quedi sense un regal aquest Nadal. I és que durant tota la jornada es realitzarà una recollida de juguetes que aniran destinades al Centre Social d’Inserció de la parròquia Sant Josep del Terme, el qual les repartirà entre els nins i nines més necessitades de Mallorca i també de Síria, on s’enviaran una part de les juguetes recollides.

Més enllà del futbol base a les 15:15 hores està previst que juguin un partit amistós els veterans del UE Collerense contra els veterans de l’At Baleares. Un partit que servirà, a més, per retre homenatge al jugador de bàsquet José Antonio Ortiz, vinculat al CB Imprenta Bahía durant molts anys i que va morir recentment mentre jugava un partit de bàsquet d’empreses en el Pavelló Municipal de Son Veri, a Llumajor. No serà l’únic homenatge que se farà durant la diada ja que també està prevista la visita dels pares del pilot de motociclisme Lluis Salom.

A més, el club té previst fer un reconeixement a la seva jugadora Pili Espades per la seva exitosa trajectòria en el club del Coll d’en Rebassa.

“És una diada que encaixa perfectament amb la nostra filosofia de promoció de l’esport base i dels valors com la solidaritat, en aquest cas, i per això estam molt contents de formar part d’aquest projecte”, ha assenyalat la directora insular d’Esports, Margalida Portells, que ha assistit a la presentació juntament amb el president del UE Collerense, Bartomeu Verd, el president del Comitè Balear d’àrbitres i membre de la FFIB, Bartomeu Riera Morro, i representants d’empreses col·laboradores.

cartell_torneig_solidari_a450

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com