Acaba un sueño, empieza otro

7 diciembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil, Menorca
.

.

No pudo ser. El equipo de Elias Noval ha caído eliminado a la Copa Juvenil a manso del Atletico Villacarlos B, su auténtica bestia negra en el que traemos de temporada. Un gol de James Davies al inicio de la segunda mitad fue suficiente para eliminar al CCE Sant Lluís (1-1), de una final que llega a tocar con la punta de los dedos.

La primera mitad empezó de la mejor manera posible para los intereses lluissers, minuto 2, remate de Eric Victory que parar milagrosamente el portero Telmo pero el rechazo del portero local era rematado al fondo de la red por Adria Fortuny que igualaba la eliminatoria y neutralizaba la ventaja de los de Mamajón del partido de ida.

Con una parte del trabajo realizado, tocaba seguir trabajando con ninguno, un gol local no tenía que ser una gran losa para los de Noval que llegaban a Es Castell con la misión de anotar dos goles para meterse en la gran final sin tener que pasar por una tanda de penales agónica.

En un campo de pequeñas dimensiones, la tensión se palpaba en los dos banquillos, cualquier rechazo, balón directo en el interior de area se convertía en una sensación de peligro constante. Llorenç, uno de los mejores de su equipo en el partido de ayer, consiguió con dos intervenciones de mérito mantener la ventaja de los moratones hasta el descanso, quedaban 45 minutos y estaba todo para decidir.

Después de la reanudación, llegaría el único gol del partido para los locales que a la postre le serviría para llevarse la eliminatoria. En una falta lejana y directa, el local James puso el balón en toda la escuadra donde poco pudo hacer el portero Llorenç para parar el chut del centrocampista amarillo, los de Mamajón con este resultado tenía un pie a la gran final. Con el paso de los minutos, saltaron chispas entre los dos equipos, la tensión y la máxima igualdad existente hacía a que cualquier falta produjera alguna reacción en el equipo que la sufría, estos continuos paradas en el juego no hacían mes que beneficiar los amarillos que apostaron por esta arma para parar el ritmo del partido. A partir del minuto 75, poco juego, muchas interrupciones y continuas protestas, se acabar un fútbol y empezó otro. En el tramo final, tuvo el paso a la gran final el cuadro lluisser, una falta directa de Eric Victory produia otro rechazo en no poder parar de primeras Telmo el disparo, el segundo remate de Kevin con todo a favor impactaba al palo y el posterior remado de Adria Fortuny entre un puñado de piernas era rehusada por la defensa amarilla, la tuvo y la desaprovechó el cuadro de Noval.
A la contra podía sentenciar el equipo de Mamajón, pero, el buen hacer defensivo de los lluissers le seguían metiendo a los moratones en el partido y ponía la presión a los locales, supieron jugar con este factor los amarillos que con el silbato final conseguían el sueño que ambas escuadras buscaban, enfrentarse en el CD Menorca B, este próximo fin de semana para suceder al Peña Ciutadella Deportiva como campeón de Copa Juvenil.

.

.

Acaba un somni, comença un altre
No va poder ser. L’equip d’Elias Noval ha caigut eliminat a la Copa Juvenil a mans de el Atletico Villacarlos B, la seva autèntica bèstia negra en el que portem de temporada. Un gol de James Davies a l’inici de la segona meitat va ser suficient per eliminar al CCE Sant Lluís (1-1), d’una final que arriba a tocar amb la punta dels dits.

La primera meitat va començar de la millor manera possible per als interessos lluissers, minut 2, rematada d’Eric Victory que aturar miraculosament el porter Telmo però el rebuig del porter local era rematat al fons de la xarxa per Adria Fortuny que igualava l’eliminatòria i neutralitzava la avantatge dels de Mamajón del partit d’anada.

Amb una part de la feina realitzada, tocava seguir treballant amb cap, un gol local no havia de ser una gran llosa per als de Noval que arribaven a Es Castell amb la missió de anotar dos gols per ficar-se a la gran final sense haver de passar per una tanda de penals agònica.

En un camp de petites dimensions, la tensió es palpava en els dos banquetes, qualsevol rebuig, baló directe a l’interior d’area es convertia en una sensació de perill constant. Llorenç, un dels millors del seu equip en el partit d’ahir, va aconseguir amb dues intervencions de mèrit mantenir l’avantatge dels blaus fins al descans, quedaven 45 minuts i estava tot per decidir.

Després de la represa, arribaria l’únic gol del partit per als locals que fet i fet li serviria per endur-se la eliminatòria. En una falta llunyana i directa, el local James va posar el baló en tota l’esquadra on poc va poder fer el porter Llorenç per aturar el xut del migcampista groc, els de Mamajón amb aquest resultat tenia un peu a la gran final. Amb el pas dels minuts, van saltar espurnes entre els dos equips, la tensió i la màxima igualtat existent feia a que qualsevol falta produís alguna reacció en l’equip que la patia, aquests continus aturades en el joc no feien mes que beneficiar els grocs que van apostar per aquesta arma per aturar el ritme del partit. A partir del minut 75, poc joc, moltes interrupcions i contínues protestes, s’acabar un futbol i va començar un altre. En el tram final, va tenir el pas a la gran final el quadre lluisser, una falta directa d’Eric Victory produia un altre rebuig en no poder aturar de primeres Telmo el tret, la segona rematada de Kevin amb tot a favor impactava al pal i el posterior remat d’Adria Fortuny entre un grapat de cames era refusada per la defensa groga, la va tenir i la va desaprofitar el quadre de Noval.

A la contra podia sentenciar l’equip de Mamajón, però, el bon fer defensiu dels lluissers li seguien ficant als blaus en el partit i posava la pressió als locals, van saber jugar amb aquest factor els grocs que amb el xiulet final aconseguien el somni que ambdues esquadres buscaven, enfrontar-se al CD Menorca B, aquest proper cap de setmana per a succeir al Penya Ciutadella Esportiva com campió de Copa Juvenil.