El batle ha rebut les campiones de la Copa Princesa 2017 de vòlei

11 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Volley
.

.

Hila: “equips com el JS Hotels Ciutat CIDE fomenten la pràctica de l’esport, són un referent per a nins i nines i promociona la ciutat”

 

 

Palma, 11 de gener de 2017. El batle de Palma, José Hila, ha rebut avui, al Saló de Plens de l’Ajuntament, el JS Hotels Ciutat CIDE, campió de la Copa Princesa 2017 de vòlei femení. Les jugadores han estat acompanyades, entre d’altres, per la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears Dolores Besné, i el president del Club Voleibol JS Hotels Ciutat CIDE, Toni Figuera, al que el batle ha lliurat l’escut de la ciutat.

El batle ha felicitat a les jugadores i ha destacat que s’ha de posar en valor l’esport femení. Ha celebrat la victòria a la Copa Princesa, que ha considerat “una gesta que, sens dubte, marcarà la trajectòria del club cap a més èxits esportius” i  ha dit que el resultat és “fruit d’una trajectòria d’anys per part del Club”.

En aquest sentit, el batle de Palma ha felicitat també a la Federació de Voleibol de les Illes Balears  i al Club JS Hotels Ciutat CIDE pel trofeu. Ha ressaltat que aquesta victòria és molt positiva perquè equips com aquest “fomenten la pràctica de l’esport, són un referent per a nins i nines i una promoció per a la ciutat de Palma”.

A la recepció també han assistit la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el Director General d’Esports, Carles Gonyalons, i la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Marga Portell.

 

Foto Familia

Foto Familia

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com