CCE SANT LLUIS. Previa Juvenil

12 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil, Mahón
Previa Juvenil

Previa Juvenil

Doble jornada de lliga la que se li presenta a l’equip Juvenil als propers dies, en primer lloc els de Elias Noval hauran jugar aquest mateix dissabte a les 17:00 hores a Ses Canaletes la trobada corresponent a la tercera jornada davant el CF Sporting de Mahon. L’equip de la carretera de Sant Lluís ja visita a la Copa el  feu lluisser en un partit que els nostres van vèncer per un ajustat 2-1, amb gols de Adria Torres i Rolfy Moreno. Els de Noval, arriben a la trobada després de vèncer en l’anterior jornada a Son Marçal per 1-5 i volen començar la lliga com a locals amb una victòria de prestigi que els permeti seguir afrontant les seves trobades d’una en una i amb la ment no posada molt més lluny que en el seu següent partit.

Per al proper dimarts, 17 de Gener i en el mateix horari, 17:00 hores, serà l’At. Villacarlos B el que visitarà el feu dels de Noval en la trobada corresponent a la primera jornada de Lliga i que no es va poder disputar en la data marcada pel calendari. La trobada serà una reedició de les semifinals de Copa on els grocs van acabar per deixar als nostres fora de la gran final que aposterior conquerir el CD Menorca B. Els de Chema Mamajón encara no han debutat en lliga ja que ni la primera jornada ni tampoc la segona van disputar matx, ajornant els dos envits, primer davant els nostres i desprès davant el CF Sporting de Mahón. Sera per tant una primera presa de contacte amb la competició de la regularitat, on diversos equips volen optar al títol i el consegüent ascens a la Lliga Nacional Juvenil.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com