Esportistes d’elit expliquen les seves experiències de superació a la II Jornada d’Esport Inclusiu

16 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Especiales
II JORNADA ESPORT INCLUSIU

II JORNADA ESPORT INCLUSIU

Aquest acte, organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport i Caixabank, s’inclou dins dels actes de la Diada Ciclista de Sant Sebastià

 Moll: ”aquesta jornada s’emmarca dins una línia d’actuacions per a promoure l’esport inclusiu des de diferents àmbits: des de l’educació, els valors i la promoció”


Palma, 16 de gener de 2017.- Joan Llaneras, bicampió olímpic de ciclisme en pista, Sidney 2000 i Beijing 2008, i set vegades campió del món, ha moderat avui la  segona edició de la Jornada d’Esport Inclusiu organitzat per L’Institut Municipal de l’Esport (IME) i Caixabank. L’acte, gratuït i obert a tothom, ha tingut  lloc avui matí a CaixaForum Palma i ha comptat amb la presència de destacats ponents nacionals i internacionals.

Aquesta Jornada, que s’emmarca dins els actes organitzats amb motiu de la Diada Ciclista de Sant Sebastià, té com a objectiu visibilitzar la pràctica esportiva de persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat i posar en valor l’esport per a tothom, i especialment per a persones amb discapacitat.

Els participants han compartit amb el públic les seves experiències esportives i personals a través de l’esport i com han superat les limitacions que s’han trobat al llarg de les seves trajectòries.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com